HALKBANK BÖLGE MÜDÜRÜ BAŞIHOŞ'TAN BAŞKAN DENİZ'E ZİYARET

Türkiye Halk Bankası A.Ş. Balıkesir Bölge Müdürü Erdoğan Başıhoş, Halkbank Çanakkale Şubesi Müdürü Kerem Ünlü ile birlikte Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz’i makamında ziyaret etti.

HALKBANK BÖLGE MÜDÜRÜ BAŞIHOŞ'TAN BAŞKAN DENİZ'E ZİYARET
13 Haziran 2023 - 18:26
Ziyarette Çanakkale Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Sinan Erdoğan da yer aldı
Başkan Abdullah Deniz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ilin ekonomik ve sosyal durumu ile, Borsanın çalışmaları hakkında bilgileri paylaştı.  Başkan Deniz kamu bankalarının piyasayı yönlendirici ve dengede tutucu rol üstlendiğini, ticareti desteklemek gayretiyle çalışmalar yapılmasının, iş dünyası açısından memnun edici olduğunu söyledi. Halk Bankasının Kobilere yönelik çalışmalarının başarılı bulduğunu belirten Başkan Deniz “Üyelerimizin önemli bir bölümü şubeniz ile çalışmaktadır. Üyelerimize vermiş oldukları hizmetlerinden dolayı, başta Şube Müdürümüz Kerem beye ve personeline teşekkür ediyorum” dedi.
Bölge Müdürü Erdoğan Başıhoş ziyarete ilişkin olarak “Halk Bankası olarak kuruluşumuzdan bu yana her zaman KOBİ diye adlandırdığımız esnaf tüccar ve sanayicimizin yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Bankamızın he zaman önceliği Kobiler olmuştur. Bu açıdan baktığımızda Kobilerimizin bağlı olduğu Ticaret Borsaları ile var olan diyaloğumuzu geliştirmek ve ilişkilerimizi güçlendirmek bizim için çok önemlidir.  Bu günde bölgemizin güçlü odalarından birisi olan Çanakkale Ticaret Borsası Başkanımızı ziyaret etmiş bulunmaktayız. Ziyaretimizde Borsa ile bankamızın diyalog içerisinde çalıştığını görmekten mutluluk duydum” dedi.
Ziyarette güncel ekonomik konular ve finansman konuları ile ilgili görüşmeler gerçekleştirildi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum