• Reklam

İL BAŞKANLARI TOPLANTISI'NDA FESTİVAL RÜZGARI

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen ve AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’ın da yer aldığı 157. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na; İl Genel Meclisi Başkanı Nejat Önder, İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Karadayı ve İl Gençlik Kolları Başkanı Alperen Uysal ile birlikte katıldı.

İL BAŞKANLARI TOPLANTISI'NDA FESTİVAL RÜZGARI
28 Eylül 2022 - 15:31
"Bu Festivalin Her Yıl Tekrarlanmasını Arzuluyoruz..."
Toplantı esnasında söz alan Başkan Makas, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Troya Kültür Yolu Festivali için özellikle teşekkür etti. Troya Kültür Yolu Festivali'nin kentimizde büyük bir coşku ve heyecan yarattığını, binlerce Çanakkalelinin festivale ilgi gösterdiğini ifade eden İl Başkanı Naim Makas, bu festivalin her yıl düzenli olarak planlanması yönündeki beklentileri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a aktardı ve bu konuda talepte bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Başkan Makas'a, Çanakkale’nin bu festivale sahip çıkmasının kendilerini de ziyadesiyle memnun ettiğini, festivalin her yıl tekrarlanması hususunu değerlendirebileceklerini  ifade etti.

‘’Teşekkürü Borç Bilirim…’’
Başkan Naim Makas; ‘’Saygıdeğer Cumhurbaşkanım; sizleri sevgi, saygı ve hürmetlerimle selamlıyorum. Çanakkale’mizde 10 gün boyunca devam eden Troya Kültür Yolu Festivali ile kentimizde toplamda 40 ayrı noktada, 100’den fazla etkinlikte, binlerce hemşehrilerimiz büyük bir coşku, heyecan yaşadı ve kültür sanat etkinlikleriyle çok keyifli anlar geçirdi. Bu festival Çanakkale’mizde çok ses getirdi. Kentimizde gerçekleşen bu festival vesilesiyle Başta siz saygı değer Cumhurbaşkanımıza ve programdaki değerli emeklerinden ötürü Kültür Turizm Bakanımız ve ekibine hem teşkilatım hem de hemşehrilerim adına teşekkürü borç biliyorum’’ ifadelerine yer verdi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum