İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI'NDAN ÇTSO YÖNETİM KURULUNA ZİYARET

Çanakkale İnşaat Mühendisleri Odası, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulunu ziyaret ederek sektörle ilgili gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI'NDAN ÇTSO YÖNETİM KURULUNA ZİYARET
09 Haziran 2022 - 16:47
ÇTSO Kongre Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen ziyarette, Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Deniz Tennioğlu, İlbey Berkin Karaca, Özgür Ekşi, Semih Toprak ve Meclis Üyesi Özgür Sınmaz, Çanakkale İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Atilla Öztürk, Sayman Üye Fatih Erkan, Üye Evren Değirmenci ve Sekreter Üye Hatice İrem Şenlik hazır bulundu.
Ziyaretle ilgili bilgi veren Başkan Selçuk Semizoğlu; “Ülkemizin, şehirlerimizin ve yaşadığımız mahallelerin sağlam yapılarla ve çevreye duyarlı modellerle büyümesinde, inşaat mühendislerimizin özeni ve vizyonu önemli bir paya sahip. Çanakkale’mizin yaşanabilir şehirlerarasında üst sıralarda yer alması tesadüf değil. Şehrimiz büyüyor ve gelişiyor, bizler de bu gelişimin aynı lezzette büyümesi için orta ve uzun vadeli yeni projeksiyonlar ortaya koymalıyız. Çanakkale Mühendisler Odası’na bu anlamda önemli görevler düşüyor. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak; İlimizin sağlıklı bir şekilde büyümesine ve gelişimine katkı sağlayacak her projede varız. Yeni dönemde Başkan Atilla Öztürk ve ekibine  çalışmalarında başarılar diliyor ve nazik ziyaretleri için Yönetim Kurulum adına teşekkür ediyorum.”    
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum