İŞKUR İL MÜDÜRÜMÜZ MEHMET UĞUR YAVUZ ÇOMÜ'DE

Türkiye İş Kurumu Çanakkale İl Müdürlüğü 2022-2023 Eğitim Öğretim dönemine üniversite öğrencilerine yönelik büyük planlamayla giriyor.

İŞKUR İL MÜDÜRÜMÜZ MEHMET UĞUR YAVUZ ÇOMÜ'DE
06 Ekim 2022 - 17:05
Halihazırda ÖSEM ve Eğitim Fakültesi’nde ofisleriyle öğrencilere yönelik hizmet veren İŞKUR Çanakkale İl Müdürlüğü, yıl içinde binlerde öğrenciye CV Hazırlama, Mülakat Teknikleri, Beden Dili gibi başlıklar başta olmak üzere çok sayıda eğitim ve atölye düzenliyor. Yeni dönemle birlikte çıtayı yükselten İŞKUR, üniversitedeki tüm öğrencilere dokunmak üzere planlamalar yapıyor.

          Bu kapsamda, 05.20.2022 tarihinde ÇOMÜ Senato Toplantı Salonu’nda Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin ERKUL, Prof. Dr. Okhan AKDUR ve Prof. Dr. Pelin KANTEN ile Fakülte-MYO Dekan ve Müdürlerine İŞKUR’un ÇOMÜ Faaliyetleri hakkında  sunum yapıldı. Sunumda İş Kulübü Eğitimi, Kariyer Günleri, İŞKUR Ofislerinde birebir danışmanlık, İş Kulübü Topluluğu, İK17 Platfomu ile birlikte ÇOMÜ’de yürütülen İŞKUR faaliyetleri hakkında bilgi verildi. İl Müdürü Mehmet Uğur Yavuz’un katıldığı toplantıda katılımcılar söz alarak İŞKUR’dan beklenti ve taleplerini dile getirirken YAVUZ, taleplere yönelik adımların hızla atılacağını, İŞKUR’un her zaman ÇOMÜ’ye daha fazla destek sunacağını ve  İŞKUR’un öğrencilere yönelik faaliyetlerini daha fazla artıracağını ifade etti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum