• Reklam

İsmet Güneşhan aday adaylığı başvurusunu yaptı

Çanakkale’de Cumhuriyet Halk Partisi’nde Belediye Meclis Üyeliği, Merkez İlçe Başkanlığı ve İl Başkanlığı görevlerinde bulunan İsmet Güneşhan, milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı.

İsmet Güneşhan aday adaylığı başvurusunu yaptı
15 Mart 2023 - 23:02

CHP Genel Merkezi’nde aday adaylığı başvurusunu gerçekleştiren Güneşhan’a, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Yüksek Disiplin Kurulu üyesi Serdar Soydan ve partililer eşlik etti.

Aday adaylığı başvurusu ile ilgili açıklama yapan CHP’li Güneşhan, Çanakkale’yi daha iyi bir noktaya getirmek için çok çalışacaklarını söyledi. Millet İttifakı olarak Türkiye’yi içinde bulunduğu siyasi ve ekonomik krizden çıkartacaklarını belirten Güneşhan, şunları söyledi. “Partimizin ilgili organlarına aday adaylığı başvuruşumuzu gerçekleştirdik. Çanakkale ve partimiz bu zamana kadar bizlere hep destek verdi. Şimdi sıra destek vermesi gerekenler bizleriz. Türkiye zor günlerden geçiyor. Hem ekonomik hem siyasi derin bir kriz içindeyiz. Bu kriz Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi şehrimiz Çanakkale’de de çok ağır bir şekilde hissediliyor. Bu krizi biz yani Millet İttifakı çözecektir. Türkiye Cumhuriyeti’nin ikinci yüzyılında cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandırarak, ülkemizi içinde bulunduğu karanlık günlerden aydınlığa taşıyacağız.”

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum