İTİBAR ÇAMUR ATARAK KAZANILMAZ!

Geçtiğimiz günlerde, Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi yemekhanesinde basın açıklaması yapan, (SES) Çanakkale Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Derneği sekreteri Mehmet Apaydın , RD Turizm Gıda İnş. San. ve Dış Tic. LTD. ŞTİ. Yemek şirketi ile ilgili bazı iddialar da bulundu. Apaydın’ın bu iddialarına cevap , RD Turizm Gıda İnş. San. ve Dış Tic. LTD. ŞTİ. Yemek şirketi gıda mühendisi firma koordinatörü Meltem Yavuz dan geldi:

İTİBAR ÇAMUR ATARAK KAZANILMAZ!
29 Mart 2023 - 17:32
Bu basın açıklamasından Çanakkale  Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi firma personelimizin ne haberi  nede bilgisi vardır. Sözleşme şartlarımız her iş yerinde olduğu gibi çalışanı ve firmamızı karşılıklı kişilik haklarına uygun olarak düzenlenmiştir. Tam tersine tüm işçilerimiz huzur ve sükun içerisinde işlerini sürdürmektedir. Hiçbir şikayetleri bulunmamakla birlikte sürekli olarak bizlerden memnun kaldıklarını beyan etmektedirler. Tüm işçilerimize emeklerinin karşılığını vermekteyiz. Hatta daha fazlası için de büyük gayret göstermekteyiz.
 RD Turizm Gıda İnş. San. ve Dış Tic. LTD. ŞTİ. Yemek şirketi Çanakkale’de bir çok kurum ve kuruluşlar ile  çalışmaya devam eden , 10 vilayet de 400 den fazla çalışan sayısı ile ihtiyaç duyulan her alana da 15 senedir hizmet veren bir işletmedir.Ayrıca çalışan personel şirket personelidir.Hastane ile bir bağları bulunmamakla birlikte , maaşları da  şirketimiz tarafından ödenmekde olup alacağı olan çalışanımızda yoktur. Bizler her zaman çalışanın emekçinin yanındyız. Yemeklerin tamamı kendi tesislerimizde hazırlanıyor.Hastaneye ait kullandığımız yemekhane, ısınma, ve diğer giderler Hastane idaresi tarafından firmamıza fatura edilip firmamız tarafından bu faturalar ödeniyor.Hastane idaresine ödenmeyen fatura borcumuzda yok.
                Tüm açıklamalarımız karşısında SES ve Şube Müdürü Mehmet Apaydın’ın sırf itibar kazanmak amacıyla ve sendikalarına üye sağlamak amacıyla bu girişimlerde bulunduğu açıkça görülmektedir. Ancak bizler bu haksızlığa, itibar suikastına izin vermeyeceğiz. SES sendikası ve Şube Müdürü Mehmet Apaydın hakkında Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığına avukatımız aracılığıyla şikayette bulunduk. Hak yerini bulacak! Ne bizlerin ne de başkaca şirketlerin bu suikasta kurban gitmesine gönlümüz razı olamaz. Süreci yakından takip edeceğiz.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum