Kepez Belediyesi Meclis Toplantısı yapıldı

Kepez Belediyesi'nin ilk meclis toplantısı bugün saat 14.00’da Turhan Mildon Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki salonda Birol Arslan Başkanlığında yapıldı

Kepez Belediyesi Meclis Toplantısı yapıldı
09 Nisan 2024 - 18:09
31 Mart tarihinde yapılan yerel seçimlerde Birol Arslan CHP’den Belediye Başkanı seçildi. Arslan ve belediye meclis üyeleri geçtiğimiz günlerde mazbatalarını almıştı. Kepez Belediyesi’nin Nisan ayı ilk meclis toplantısı bugün Turhan Mildon Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki salonda Birol Arslan Başkanlığında  yapıldı. Meclis, 10+başkan CHP ve 5 AK Parti üyeden oluşuyor.

 

Toplantının başında seçilen meclis üyeleri kendilerini tanıttı. Meclis üyelerinin kendilerini tanıtmasının ardından divan oluşturuldu.
Meclis gündeminde bulunan birinci ve ikinci başkan vekillerinin gizli oyla seçimleri yapıldı. 1’nci başkan vekili Necdet Uçar ve 2’nci başkan vekili  Abbas Bozkurt seçildi. Başkan vekilleri 2 yıl görev yapacak. Gündemin 2’nci maddesinde katip üyelerinin seçimi yapıldı. Asil üyeler, Duygu Ünal ve Davut Yalçın seçildi. Katip üyeler 2 yıl görev yapacak.

 

Toplantıda ayrıca, encümen heyeti ve çeşitli komisyonların seçimleri yapıldı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum