• Reklam

MİLLİ SPRORCUDAN ÇANAKKALE TİCARET BORSASI BAŞKANI ÜZEN'E ZİYARET

Japonya'nın başkenti Tokyo'da 23 Temmuz - 8 Ağustos 2021 tarihleri arasında, gerçekleştirilen dünyanın en büyük spor organizasyonuna kota alarak Çanakkale’den katılan ilk Milli Sporcumuz Oğuz Uyar, Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan ve atletizm antrenörü Vijdan Berberoğlu eşliğinde Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı S.Kaya Üzen’i makamında ziyaret etti.

MİLLİ SPRORCUDAN ÇANAKKALE TİCARET BORSASI BAŞKANI ÜZEN'E ZİYARET
18 Ağustos 2021 - 17:15
4x100m Bayrak takımında yer alan Çanakkale’nin Olimpiyata giden ilk Milli sporcusu olan Oğuz UYAR ile bir süre görüşerek sohbet eden Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı S.Kaya Üzen, Milli sporcu Oğuz Uyar’ı tebrik ederek başarılarının daim olması temennisinde bulundu.

Başkan S.Kaya Üzen “Olimpiyat Milli Takımımız Tokyo 2020'den rekor sayıda madalyayla döndü. Hepsini canı gönülden tebrik ediyorum. Madalya kazansın kazanmasın, her bir evladımız Türkiye'yi hakkıyla temsil etmiş, bizlere büyük gurur yaşatmıştır” dedi.
Milli sporcumuz Oğuz UYAR’ı Tokyo 2020 Yaz Olimpiyat oyunlarında Atletizm Spor dalı kadrosunda ülkemizi temsil etmesinden dolayı yürekten tebrik eden Başkan S. Kaya Üzen, “İnanıyoruz ki Oğuz kardeşimiz PARİS 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları kadrosunda da yer alacak ve ilimizi, ülkemizi en güzel şekilde temsil edecektir. Başarılarının devamını diliyorum " ifadesini kullandı.

Başkan Üzen ayrıca sporcumuzun yetişmesinde büyük emeği olan başta Gençlik ve Spor Bakanlığımız olmak üzere Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze, sporcumuzun ailesine ve antrenörlerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum