MİRAÇ GECESİ VESİLESİYLE DEPREMDE KAYBETTİĞİMİZ KARDEŞLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUZ

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Miraç Gecesi hasebiyle ortak bir mesaj yayımladı:

MİRAÇ GECESİ VESİLESİYLE DEPREMDE KAYBETTİĞİMİZ KARDEŞLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUZ
16 Şubat 2023 - 20:09
“Üç aylar içerisinde en önemli zaman dilimlerinden biri olan Miraç Kandili’ne erişmiş bulunuyoruz. Manevi iklimimizi canlandıran, kendimizi muhasebe etmemize vesile olacak bu mübarek gecenin, Çanakkale’miz, ülkemiz, İslam Alemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyoruz.
Miraç, paylaşma, dayanışma, sevgi, saygı ve güzel ahlak gibi değerlerde yükseliş için büyük bir fırsat.  Asrın felaketini yaşadığımız bu günlerde, birlik ve beraberliğin, dayanışma ve yardımlaşmanın ne kadar önemli olduğunu hep birlikte bir kez daha gördük. Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin açtığı yaraları sarmak için, devletimiz ve milletimiz el ele vererek, köklerimizden gelen birlik olma bilincini bir kez daha en üst düzeyde sergiliyor. Miraç Gecesi vesilesiyle deprem bölgesinde yitirdiğimiz kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Rabbim ülkemizi ve milletimizi görünür görünmez bütün musibetlerden muhafaza eylesin.”
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum