REKTÖR PROF. DR. CÜNEYT ERENOĞLU 'NDAN İADE – İ ZİYARET

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu, Borsa Başkanı Abdullah Deniz ’e nezaket ziyaretinde bulundu.

REKTÖR PROF. DR. CÜNEYT ERENOĞLU 'NDAN İADE – İ ZİYARET
01 Ağustos 2023 - 20:53
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Abdullah Deniz “İştigal konumuz dolayısıyla Üniversitemiz ile birlikte bugüne kadar birçok çalışmamız oldu. Bu süreç sizin bilgi birikiminiz ve tecrübenizle daha da ileri seviyelere taşınacaktır.” diyerek, nazik ziyaretlerinden dolayı ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu ve Prof.Dr. Sibel Tan’a teşekkürlerini sundu.
Üniversite Sanayi işbirliği konularının görüşüldüğü ziyarette ilerleyen süreçte ortak proje fikirleri ve çalışmalar ile 15. Ulusal Tarım Ekonomisi Kongresi ve ÇOMÜ Tercih ve Tanıtım Günlerine ilişkin görüşmeler gerçekleştirildi.
Rektör Cüneyt Erenoğlu ziyarette şunları belirtti “İlimizde Oda ve Borsalarımızın yaptığı çalışmalar kentin gelişimi açısından büyük önem taşıyor. Üniversite olarak bizlerde üzerimize ne düşüyorsa bunu hakkıyla yerine getirme gayreti içinde olacağız. Sizler için Üniversitemizin yapacağı çok şey olduğunu düşünüyoruz. Ve sorumluluğumuzun farkındayız.” diyerekBorsa Başkanı Abdullah Deniz’eev sahipliğinden dolayı teşekkürlerini sundu.
Ziyarette Prof.Dr. Cüneyt Erenoğlu’na Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Sibel Tan ve Borsa Genel Sekreteri Sevcan Elver eşlik etti.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum