TOBB ÇANAKKALE GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİNDEN ÇTSO'YA NEZAKET ZİYARETİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu (GGK) İcra Komitesi, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı T. Selçuk Semizoğlu’nu ziyaret etti. Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz ve Genel Sekreter Sevcan Elver’in de eşlik ettiği heyette Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Emrah Kuru, Başkan Yardımcıları Cem Öner ve Emir Üstün ile İcra Kurulu Üyeleri yer aldı.

TOBB ÇANAKKALE GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİNDEN ÇTSO'YA NEZAKET ZİYARETİ
16 Kasım 2023 - 22:36
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesine Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı T. Selçuk Semizoğlu ve Genel Sekreter Sema Sandal ev sahipliğinde bulundu.
Çanakkale’deki genç girişimcilerin gündeminde olan konuların konuşulduğu ziyarette, Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz, genç girişimcilerin ve girişimciliğin Türkiye açısından manevi değerinin çok yüksek olan bir grubu oluşturduğunu söyledi. ÇTB olarak bu kurulun faaliyetlerini her dönem desteklediklerini ve farklı sektörlerin buluşması ve model olması açısından son derece önemli ve değer verdikleri bir yapı olduğunu vurguladı. Bu kapsamda bugünde Kurul üyeleri gençler ile Sayın Valimize, Emniyet müdürümüze ve il müdürlerine ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirtti.
Genç Girişimciler Kurulunu ÇTSO’da görmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren ÇTSO Başkanı T. Selçuk Semizoğlu, "Türkiye'nin zenginleşmesi ve işsizlik sorununu çözmesi girişimci sayısının artırmaya bağlı. Bu ülkenin sizin gibi genç girişimcilere çok ihtiyacı var. Hepimize ayrı ayrı görevler düşüyor. Çanakkale oda ve borsaları olarak biz bir bütünüz.  Bizi zorlayın aktif olun, inovasyona önem verin. Katma değeri yüksek ürünler üretin. Meclisimiz herkese açık, toplantılarımıza katılın bu koltuklara gelecek dönemlerde sizler oturacaksınız.  Ekonomiye ve istihdama odaklanarak ülkemizin hedeflerine ulaşmasına hep birlikte katkı sağlayacağız " dedi.
Başkan Semizoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası olarak genç girişimciler ve kadın girişimcilerle ortak hareket ederek girişimcilerin projelerine öncelik vererek ellerinden gelen desteği vereceklerini de söyledi.
TOBB Çanakkale Genç Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Emrah Kuru ise, görevlerinin bilincinde olduklarını belirterek, görev süreleri içerisinde Çanakkale ve ülke ekonomisine daha fazla katkı sağlamak ve Çanakkale’de genç girişimciliğin artması için çalışmalar yapacaklarını ifade etti.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum