TOBB ÇANAKKALE KADIN GİRİŞİMCİ KURULU ÇANAKKALE VALİSİ SAYIN İLHAMİ AKTAŞ'I ZİYARET ETTİ

TOBB Çanakkale Kadın Girişimci Kurulu, Çanakkale Valisi Sayın İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret ederek, Cumhuriyetimizin 100. Yılında “100 Öğrenci 100 Kadın Girişimcisi Projesi” hakkında bilgi verdi.

TOBB ÇANAKKALE KADIN GİRİŞİMCİ KURULU ÇANAKKALE VALİSİ SAYIN İLHAMİ AKTAŞ'I ZİYARET ETTİ
23 Nisan 2024 - 01:46
Gerçekleştirilen ziyarette; TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Birce Bilici Şimşek, Başkan Yardımcısı İnci Bayram,  İcra Komitesi Üyesi Selma Akpınar, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Sema Sandal ile Odamız TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu Sorumlusu Selen Kılıç hazır bulundu.

Ziyaret ile ilgili bilgi veren TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Birce Bilici Şimşek, 2023-2024 eğitim öğretim yılında Çanakkale il sınırları içinde faaliyet gösteren 100 kadın girişimci ile ÇOMÜ Kadın Girişimciler Öğrenci Kulübü üyesi 100 kız öğrencimizi buluşturmayı hedefledik. Öğrenciler kendi bölümleri ile ilgili sektör temsilcileri ile bir araya gelip buluşmalar gerçekleştirdiler. Projemizin amacı mezuniyet sonrası çıkacakları yolda daha emin ve daha doğru yürümelerine destek olmak, yeni bir açılım, vizyon ve enerji ile mesleklerini sahiplenmelerini sağlamaktır. Projemiz ile ilgili kadın girişimci öğrenci buluşmalarında son görüşmeleri gerçekleştirdik. Mayıs ayı içerisinde projemiz ile ilgili gerçekleştirilen çalışmaları aktaracağımız bir toplantı gerçekleştirip projemizi sonlandıracağız. Sayın Valimizi de projemizi arz ederek kapanış toplantısına davet ettik. Bizleri kabul ettiği için kendilerine teşekkür ediyoruz.” dedi.

Çanakkale Valisi Sayın İlhami Aktaş gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Çanakkale Valiliği olarak İlimiz adına yapacağınız çalışmalarda ve projelerde sizlere destek olmaya hazırız. TOBB’a bağlı olarak kurulan Kadın Girişimciler Kurulu’ndaki tüm kadınlarımızı tebrik ediyor, kadın girişimcilerimizin sayılarının artması temennisi ile çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum