YEREL SEÇİM SONUÇLARI İLİMİZ, ÜLKEMİZ VE MİLLETİMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN

31 Mart 2024 tarihinde tüm Türkiye’de güven ve huzur ortamında tamamlanan Yerel Seçimlerin İlimiz, Ülkemiz ve Milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum.

YEREL SEÇİM SONUÇLARI İLİMİZ, ÜLKEMİZ VE MİLLETİMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN
03 Nisan 2024 - 01:58
Seçimler, Çanakkalemizde de Çanakkale halkına yaraşır bir şekilde gerçekleşmiştir.

Çanakkale Merkez İlçe Belediye Başkanı olarak seçilen Sayın Muharrem Erkek’i ve seçilen diğer ilçe ve belde belediye başkanlarımızı gönülden kutluyor, Çanakkale’ye hizmet için aday olmuş olan tüm adaylarımıza da gösterdikleri düzeyli mücadeleleri için teşekkür ediyorum.

Çanakkale’ye hizmet etmek şerefli bir vazifedir. Bu vazifeyi ifa edecek olan seçilmiş ve atanmış yerel tüm dinamiklerin artık belirsizlik ortamından çıkıp işlerine ve işlerinin gerektirdiği sorumluluğa adapte olmaları, “ben” değil “biz” olma anlayışı ile siyaset rozetlerini ceketlerinin arkalarında bırakarak birlik ve beraberlik içinde çalışmaları öncelikli beklentilerimizdir.

Her türlü siyasi düşünceye sahip yaklaşık 10.000 üyemiz ile Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak biz hep aynı yerdeyiz. Siyaset üstü yaklaşım prensibimiz ile Çanakkalemizin acil çözüm bekleyen sorunlarının çözülmesi, eşsiz güzellikteki İlimizin bu ayrıcalıklı konumuna yakışır yetkinlikte yönetilmesi için elimizden gelen katkıyı vermeye hazırız. Bizim siyaset anlayışımız taraflı bir siyasi yaklaşım değil, Çanakkale’nin sürdürülebilir gelişmesine ve kalkınmasına katkı sunmak üzere hizmet yanlısı bir yaklaşımdan ibarettir.

Çünkü bu Ülke için canlarını veren şehitlerimizin hatıralarına borcumuz var, çünkü daha yaşanabilir bir Ülke bırakmak için geleceğimizin teminatı çocuklarımıza borcumuz var.  Bu borcu sadece ve sadece çalışarak, üreterek ödeyebiliriz.
Seçilen tüm belediye başkanlarımızın bu anlayış içinde çalışacaklarına olan inancımız ile başarılar diliyor, kazananın daima Çanakkalemiz ve Ülkemiz olmasını  temenni ediyoruz.

Selçuk SEMİZOĞLU
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı
TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Üyesi
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum