• Reklam

YÜKSEKTEN DÜŞEREK OMURGASINI KIRDI, 2 GÜNDE TABURCU OLDU

Yüksekten düşme sonucu omurga çökme kırığı olan ve ileri düzeyde kemik erimesi tespit edilen kadın hasta, şifa bulmak için Danimarka’dan Türkiye’ye gelerek VM Medical Park Bursa Hastanesi’nde yapılan cerrahi işlemle sağlığına kavuştu.

 YÜKSEKTEN DÜŞEREK OMURGASINI KIRDI, 2 GÜNDE TABURCU OLDU
15 Kasım 2022 - 10:21
VM Medical Park Bursa Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Turgut Kuytu ve sağlık ekibi, Danimarka’da yüksekten düşme sonucu omurgasında çökme kırığı oluşan ve ileri düzeyde kemik erimesi şikâyeti olan 56 yaşındaki Nurten Özgür’ün sağlığına kavuşmasını sağladı.

2 GÜNDE TABURCU OLDU

VM Medical Park Bursa Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Turgut Kuytu ve hastanenin sağlık ekibi, ileri düzey kemik erimesi şikâyeti olan ve kısa süre önce Danimarka’da yüksekten düşme sonucu ‘T12 omurga kırığı’ teşhisi konulan 56 yaşındaki Nurten Özgür’ün kısa sürede sağlığına kavuşmasını sağladı.

Hastayı muayene ettiklerinde kemik erimesi oranının çok ileri düzeyde olduğunu tespit ettiklerini belirten Dr. Öğr. Üyesi Turgut Kuytu, “Hastanemizde ilk niteliğinde bir operasyon gerçekleştirdik. Hastamızda yüksekten düşme sonucu T12 kırığı mevcut olduğu için kendisine ‘T12 vertebraya kifoplasti’ işlemi yapıldı. Kırıktaki vertebra açısı düzeltildi ve ileri düzey kemik erimesi nedeniyle sement kombine enstrümantasyon uygulamasıyla stabilize edildi. Başarılı operasyon sonrasında hastamızı ikinci günde sağlıklı şekilde taburcu ettik. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hastamıza da geçmiş olsun temennilerimi iletiyorum” diye konuştu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum