2022 YILI MESLEKİ BİLGİ REHBERLİK VE DANIŞMANLIK TOPLANTISI YAPILDI

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılına ait ikinci dönem MBRD (Mesleki Bilgi Rehberlik Ve Danışmanlık) toplantısı Çanakkale Ticaret Borsası’nda düzenlendi. Toplantıya İŞKUR İl Müdürü Mehmet Uğur Yavuz, İş ve Meslek Danışmanı Yasin Sezgin, RAM Müdürü İlker Yıldız, Çanakkale İbrahim Bodur Anadolu Lisesi Rehber Öğretmeni Gökhan Açıkgöz, Biga RAM Müdürü Fuat Kaya, Anafartalar İlkokulu Öğretmeni Murat Bircan, Çanakkale Ömer Mart Ortaokulu Rehber Öğretmeni Yeşim Kula, KOSGEB Çanakkale Yetkilisi Gökhan Uyanık, Çanakkale Lokantacılar Odası Başkanı Selahattin İş katılım sağladı.

2022 YILI MESLEKİ BİLGİ REHBERLİK VE DANIŞMANLIK TOPLANTISI YAPILDI
18 Şubat 2022 - 15:47
İŞKUR İl Müdürü Yavuz’un koordinatörlüğünde başlayan toplantıya birinci döneme ait MBRD kararlarının değerlendirilmesi ile başlandı. Birinci dönemde yapılan etkinliklere ait kısa bir bilgilendirmenin ardından önceki kararlar katılımcılar tarafından tekrar kabul edildi.
Toplantıda; Hayalindeki Sen CV yarışmasının kapsamının genişletilmesi ve ortaokullarda da bu yıl ilk kez düzenlenmesi, yarışmanın lise-ortaokul kapsamında gelenekselleştirilmesi, İŞKUR’un hizmetlerinin velilere de ulaştırılması ve veli toplantılarına katılım sağlanması noktasında işbirliğine çaba sarf edilmesi için görüş birliğine varıldı.  Ayrıca; Lise öğrencilerine yönelik olarak İl İstihdam benzeri bir toplantının da il genelinde düzenlenmesi ile Anaokulu ve ortaokul öğrencilerine yönelik İŞKUR faaliyetleri hakkında tiyatro oyunlarının hayata geçirilmesi konularında fikir alışverişinde bulunuldu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum