• Reklam

Çanakkale festivale hazırlanıyor

Çanakkale, önümüzdeki ay gerçekleştirilecek festivale hazırlanıyor. Festival çalışmaları için Kültür ve Turizm Bakanlığında Bakan Mehmet Nuri Ersoy’la bir araya gelen AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, şehrin bir çok noktasında gerçekleştirilecek etkinliklerle, özel bir festival hazırlığı içerisinde olduklarını söyledi.

Çanakkale festivale hazırlanıyor
27 Ağustos 2022 - 18:33
Çanakkale’de önümüzdeki ay içerisinde gerçekleştirilecek Çanakkale Festivalinin detayları belirleniyor. AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Kültür ve Turizm Bakanlığında Bakan Mehmet Nuri Ersoy’la bir araya geldi. Toplantıya Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz, Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir ve Organizasyon Ajansı yetkilileri de katıldı. Festivalle ilgili sunumun gerçekleştirildiği toplantıda, etkinliklerin detayları da görüşüldü.
Toplantı sonrası bir açıklama yapan AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, “Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan’la birlikte, festival hazırlıklarını yakından takip ediyoruz. Kültür ve Turizm Bakanlığımızın bünyesinde gerçekleştirilecek festivalde, farklı gün ve saatlerde şehrin bir çok noktasında etkinlikler gerçekleştirilecek. Her yaştan hemşehrilerimize hitap edecek bu festivalimizin detayları ve programı da çok yakında açıklanacak. AK Parti hükümetlerimiz döneminde yapılan yatırımlar ve hizmetlerle marka şehir haline gelen Çanakkale’mize bu festival de çok yakışacak” dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum