AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir Devlet Hastanesi'nde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Ak Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir ziyaretlerine Acil Servis bölümünde yatan hastaları ziyaret ederek başladı

AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir Devlet Hastanesi'nde bir dizi ziyaretlerde bulundu.
05 Haziran 2024 - 00:54
Hastalara acil şifalar dileyen Aydemir; ihtiyaç halinde hazır olduklarını ifade etti. Hasta ziyaretinin ardından sağlık çalışanlarını görev alanında ziyaret eden Aydemir’e isteklerini ifade edebilme fırsatı bulan çalışanlar teşekkür etti. Ziyaretleri sırasında konuşan İl Başkanı Aydemir; “ Yaşanan her insani krizde göğsünü siper eden sağlık çalışanlarımıza minnettarız. Şehit babasını sırtında taşıyan 112 çalışanını, hasta yatağında uyumakta zorlanan bebeği ayağında sallayarak uyutmaya çalışan hemşireyi, ameliyat edeceği hastaya kan bulunamayınca vakit kaybetmemek için kendi kanını veren hekimi gördükçe çok duygulanıyorum. Tüm sağlık çalışanlarımızda bu ruhun ayrı ayrı tezahür etmesinden gurur duyuyorum. Sorunlarınızı önemsiyoruz. Kapımız sağlık çalışanlarına her zaman açık. Çözümü için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.” İfadelerini kullandı ve sağlık çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Sağlık çalışanlarına şiddete dikkat çeken Aydemir; “ Şiddetin her türlüsünü karşıyız. Sağlık çalışanlarına yapılan şiddeti kendime yapılmış sayıyorum. Her şeyin bir çözümü var. Çözümü şiddette aramanın sürece bir katkısı yok. Sağlık çalışanlarına şiddetin son bulması adına daha etkin ve yasal tedbirler için çalışmaya, bunun yanı sıra hasta mağduriyetlerinin yaşanmaması için gerekli tüm adımları atmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.
Personel ziyaretlerinin ardından hastane yönetimi ile toplantı gerçekleştiren Aydemir; sonrasında yapımı devam eden yeni hastane inşaatında incelemelerde bulundu. Aydemir; Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Erdal Ünal’dan hastane inşaatı hakkında bilgi aldı. Hızla devam eden inşaatta bir aksama olmamasından memnuniyet duyduğunu ifade eden Aydemir “Hastane inşaatı tamamlandığında Balıkesir’imiz için bir gurur kaynağı olacak” ifadesini kullandı.

 

AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir BAÜ İlahiyat Fakültesi mezuniyet mevlidine katıldı.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir; hastane ziyaretinin ardından, Balıkesir Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nin düzenlemiş olduğu mezuniyet mevlidine katıldıktan sonra Rektör Yücel Oğurlu’yu makamında ziyaret etti.
 

AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Meral Cengiz’in oğlu Bilal ve Büşra çiftinin mutluluklarına şahitlik etti.

AK Parti İl Başkanı Aydemir; AK Parti İl Kadın Kolları Meral Cengiz’in oğlu Bilal ve Büşra çiftinin düğün merasimine katılarak mutluluklarına şahitlik etti ve çifte iki cihan saadeti diledi. Düğün merasimine; Vali İsmail Ustaoğlu, AK Parti Önceki Dönem İl Başkanı Ekrem Başaran, Önceki Dönem İl Başkanı Adil Çelik, Önceki Dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, MHP Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel, İlçe ve Belediye Başkanları, Ana Kademe Kadın ve Gençlik Kolları İlçe Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, eski ve yeni teşkilat mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.
 

AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir köy hayırlarına çıkarma yapıyor.

Ak Parti İl Başkanı İl Başkanı Aydemir hafta sonları geleneksel köy hayırlarına çıkarma yaparak, köy halkıyla sohbet ediyor. Köy hayırlarının Türkiye’nin en eski ve en önemli geleneklerden biri olduğunu, özellikle de Balıkesir’imiz de bu geleneklere halkın daha sıkı bağlı olduğuna dikkat çeken Aydemir; “Bu tür organizasyonların artmasıyla birlikte, halkın bir araya gelme ve dayanışma duygusunu doyasıya yaşadığına şahit oluyorum. Farklı geçmişlerden ve inançlardan insanları ortak bir amaç etrafında birleştirerek, toplumda birlik ve beraberlik duygusunu pekiştiriyor. Rabbim köylerimizin hayırlarını kabul etsin inşallah." şeklinde duygularını dile getirdi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum