Amatör Spor Haftası Yürüyüşü ve Açılış Töreni Gerçekleştirildi

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun organize ettiği Amatör Spor Haftası Yürüyüşü ve Açılış Töreni gerçekleştirildi.

Amatör Spor Haftası Yürüyüşü ve Açılış Töreni Gerçekleştirildi
10 Ekim 2023 - 15:33

Belediye Başkan Vekili Mesut Dinç'in de katılım gösterdiği Amatör Spor Haftası Yürüyüş programına; Vali İlhami Aktaş,  CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, İl Emniyet Müdürü Selim Arıcı, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Sadi Akman, Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı SG. Yb. Ercan Oran, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk, İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Yılmaz, İl Müftüsü Mustafa Bilgiç, kurum müdürleri, Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Firuz Erdil, Şehit Aileleri dernekleri, Gazi Dernekleri, şehit aileleri, gaziler, siyasi parti temsilcileri, amatör spor kulüplerin temsilcileri, antrenörler, sporcular ve vatandaşlar katıldı.

Golf çay bahçesi önünden başlayarak Troya atı önünde son bulan Amatör Spor Haftası Yürüyüşüne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü kano ekipleri denizden eşlik etti. Yürüyüşün ardından Çağlar Kaynak Basketbol Sahasında devam eden Amatör Spor Haftası açılış programı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü karate, jimnastik ve halk oyunları ekiplerinin gösterileriyle tamamlandı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum