Başkan Vekili Mutluay, Sivil Katılım Projesi Toplantısına Katıldı

Sivil Katılım Projesi Toplantısı, 6 Mart 2023 Pazartesi günü Belediye Meclis Salonu'nda Belediye Başkan Vekili M. İrfan Mutluay'ın katılımı ile gerçekleştirildi.

Sivil Katılım Projesi kapsamında kente gelen Türkiye Belediyeler Birliği (TBB), Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ve İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü (STİGM) temsilcileri, toplantı öncesinde Belediye Başkan Vekili M. İrfan Mutluay'ı Başkanlık Makamında ziyaret etti.  Proje kapsamında kente gelen heyeti ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Vekili Mutluay, proje faaliyetlerine ilişkin bilgi aldı.

Ziyaretin ardından Belediye Başkan Vekili M. İrfan Mutluay'ın yanı sıra TBB, UNDP, STİGM heyeti, Kent Konseyi, Ticaret ve Sanayi Odası, Kalkınma Ajansı ve Üniversite temsilcileri ile belediye personellerinin katıldığı Sivil Katılım Projesi Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, projeye ilişkin yapılan bilgilendirmenin ardından, projenin yerelde etkin bir şekilde uygulanması için neler yapılabileceğine ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

sivil katılım projesi toplantısı 6 mart 2023 pazartesi günü belediye meclis salonu da belediye başkan vekili m. i̇rfan mutluayın katılımı ile gerçekleştirildi.