ÇTB YÖNETİM KURULUNDAN, ÇANAKKALE BELEDİYE BAŞKANI MUHARREM ERKEK'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Çanakkale Belediye Başkanı seçilen Muharrem Erkek'e 24 Nisan 2024 tarihinde hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ÇTB YÖNETİM KURULUNDAN, ÇANAKKALE BELEDİYE BAŞKANI MUHARREM ERKEK'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
25 Nisan 2024 - 04:36
Gerçekleştirilen ziyarette Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, Meclis Kâtip Üyesi Korhan Meriç, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Atak, Recep Bulut, Ruhi Badem ve Genel Sekreter Sevcan Elver yer aldı.
Başkan Muharrem Erkek’inmakamında gerçekleşen ziyarette,  Başkan Erkek ve konukları ekonomiden,tarım ve tarıma dayalı sanayi sektörlerine ilişkin birçok konuda sohbet gerçekleştirdi.
Yeni dönemin Çanakkale’mize hayırlı uğurlu olmasını dileyen Borsa Başkanı Abdullah Deniz ve Yönetimi, Belediye Başkanı Muharrem Erkek’eçalışmalarında kolaylıklar ve başarılar dilediler.
Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek ise, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, tüccar ve sanayicilerin taleplerini dinlemek ve sorunlarını çözmek için yapılacak çalışmalardaişbirliğine her zaman açık olduklarını vurguladı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum