BANKA MÜDÜRLERİNDEN ÇTSO YÖNETİM KURULUNA ZİYARET

Yapı Kredi Bankası Çanakkale Şube Müdürü Gökhan Candar, İş Bankasi Çanakkale Şube Müdürü Yılmaz Yüksel ve Garanti Bankasi Çanakkale Şube Müdürü Soner Ahbap, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulunu ziyaret ederek görüş alışverşinde bulundu.

BANKA MÜDÜRLERİNDEN ÇTSO YÖNETİM KURULUNA ZİYARET
24 Aralık 2022 - 22:54
ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleşen ziyarette, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımncısı Ersin Kahraman, Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Tennioğlu ve Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.

Ziyaretle ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Çanakkale’de faaliyet gösteren tüm bankalarımızla sürekli diyalog halindeyiz. Banka müdürlerimizden talebimiz, üreterek İlimiz ve Ülkemiz ekonomisine katkı sağlayan, istihdam yaratan firmalarımızın ticaretlerini geliştirmek üzere talep ettikleri kredilerde destek olmalarıdır. İş insanları olarak bankalarımızdan beklentimiz; işini büyütmek amacıyla,  makine ekipman veya ham madde almak isteyen ve kredibiltesi olan firmalarımıza uzun vadeli ticari kredide lütden yardımcı olmalarıdır. Yapı Kredi Bankası Çanakkale Şube Müdürü Gökhan Candar, İş Bankasi Çanakkale  Şube Müdürü Yılmaz Yüksel ve Garanti Bankasi Çanakkale Şube Müdürü Soner Ahbap’a nazik ziyaretleri ve hayırlı olsun temennileri için teşekkür ediyorum.”


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum