• Reklam

BAŞKAN KAYA ÜZEN TOBB ÇANAKKALE GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU İLE G3 FORUM'A KATILDI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Habitat ve GEN Türkiye koordinasyonu ile Gaziantep Sanayi Odası, Gaziantep Ticaret Odası ve Gaziantep Ticaret Borsası ev sahipliğinde düzenlenen ve Türkiye’nin en önemli girişimcilik etkinliklerinden biri olan, “Geleceğin Gücü Girişimciler G3 Forum” Gaziantep Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezinde gerçekleştirildi.

BAŞKAN KAYA ÜZEN TOBB ÇANAKKALE GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU İLE G3 FORUM'A KATILDI
25 Aralık 2021 - 23:07
Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Kaya Üzen, TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Orçun Oktay, GGK Kurul Üyeleri Mücahit Esin, Doğan Deniz ve Zekeriya İşseven’in katıldığı foruma Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı ve GEN Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sabancı, GEN Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Aydın ile G3 Platform Başkanı ve GEN Türkiye YK Başkan Yardımcısı Gülden Yılmaz ve çeşitli odaların başkan ve temsilcileri ile genç girişimcilerin de aralarında bulunduğu yüzlerce kişi katıldı. 
ÇTB Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen “Geleceğin Gücü Girişimciler G3 Forum” sonrası bir açıklama yaptı.
Birliğimiz himayelerinde gerçekleşen Gaziantep Oda ve Borsalarımızın ev sahipliğinde düzenlenen böyle büyük bir organizasyonda TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulumuz ile yer almaktan son derece memnuniyet duyduk. "Girişimciliğin Tam Zamanı" teması ile düzenlenen forumda TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB GGK Başkanımız Ali Sabancı’nın yanı sıra çok değerli katılımcılarla dirsek teması kurma fırsatımız oldu. 
Başkan Kaya Üzen yaptığı açıklamada; Girişimcilik konusunda farkındalığı arttırmak amacıyla her yıl düzenlenen G3 forumlarının girişimcilerimizi ve girişimci adaylarımızı Ülkemizin iş insanları bir araya getirerek girişimcilik konusunda yol haritası çizmelerine destek sağlamakta olduğunun altının çizdi.
Girişimciliğin ülke ekonomisi ve genç nüfus için çok önemli olduğuna değinen Başkan Üzen, Ülkemizde girişimcilik kültürünü yaygınlaştıran başta TOBB Başkanımız Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu olmak üzere G3 Formunda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum