BİGA'DA BELEDİYEMİZİN İFTARINA KATILDIK

HANE VE ESNAF ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİREREK, GÜMÜŞÇAY BELDEMİZDE HEMŞEHRİLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİK

BİGA'DA BELEDİYEMİZİN İFTARINA KATILDIK
23 Nisan 2022 - 18:44
İl Başkanımız Naim Makas ve İl Yöneticilerimiz, Biga Belediyemizin düzenlediği iftar programına katılarak, esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Gümüşçay beldemizde hemşehrilerimizle bir araya gelerek, istişarelerde bulundular.
İlk olarak, İl Başkanımız Naim Makas, Biga İlçe Başkanımız Nihat Borazan, İl ve İlçe Yöneticilerimizle birlikte partimizin emektarları değerli büyüklerimiz Niyazi Okatan'a, Rıdvan Yılmaz ile merhum Cahit Güven'in eşi Sevim Güven'e ev ziyaretlerinde bulunarak, hal hatırlarını sordu.
İlçe Yöneticilerimizden Mustafa Ovalı’ya babası Süleyman Ovalı'nın vefatından dolayı taziye ziyaretinde bulundu.
Programın devamında İl Başkanımız Naim Makas, İlçe Başkanımız Nihat Borazan, İl ve İlçe Yöneticilerimiz ile birlikte esnaflarımızı ziyaret ederek hayırlı işler diledi.
Başkanımız Makas, esnaflarımızla hasbihal ederek, istişarelerde bulundu.
Ardından Biga Belediye Başkanımız Bülent Erdoğan, Biga İlçe Başkanımız Nihat Borazan, İl ve İlçe Yöneticilerimizle birlikte Biga Belediyemizin iftar programında hemşehrilerimizle bir araya geldi.
Son olarak Gümüşcay Belediye Başkanımız Adnan Pastırmacı, İlçe Başkanımız Nihat Borazan, Belde Başkanımız Hasan Kaya, İl, İlçe ve Belde Yöneticilerimizle birlikte Gümüşçay beldemizdeki hemşehrilerimizi ziyaret etti.
İstişarelerde bulunarak, hal hatırlarını sorup notlar alındı.
Kadın Kolları yöneticilerimiz ise hane ziyaretleri gerçekleştirerek, hemşehrilerimizle bir araya geldi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum