BİGA TİCARET VE SANAYİ ODASI HEYETİ BAŞKAN S.KAYA ÜZEN'İ ZİYARET ETTİ.

Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Meclis Başkanı Melih Akyıl, Meclis Başkan Yrd. Jale Kırbaş, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Akın, Cüneyt Oflaz, Tevfik Başarır, Meclis Üyesi Serdar Seçilen ile Genel Sekreter Mustafa Mutlu’dan oluşan Biga TSO Heyeti 15.09.2021 Çarşamba günü saat:12.30’da Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı S.Kaya Üzen’i ziyaret etti.

BİGA TİCARET VE SANAYİ ODASI HEYETİ BAŞKAN S.KAYA ÜZEN'İ ZİYARET ETTİ.
15 Eylül 2021 - 18:45
Başkan Kaya Üzen, Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Meclis Başkanı Melih Akyıl ve Biga TSO Meclis üyeleriyle bir süre görüşerek sohbet etti.
Ziyarette; Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nın yürütmekte olduğu çalışmalar hakkında Başkan S.Kaya Üzen’e bilgi vererek, 01-03 Ekim 2021 tarihlerinde yapılacak 15.Biga Gıda Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı’na ve Fuar kapsamında düzenlenen etkinliklere Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulunu, Meclisini ve Borsa üyelerini davet etti.
Biga Ticaret ve Sanayi Odası Kıymetli Başkanları ve Meclis Üyelerinin Çanakkale Ticaret Borsası’na yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Kaya Üzen, 15. Biga Fuarını önemsediklerini belirterek fuarın üretimin satışa dönüşmesi ve ekonominin büyütülmesi noktasında önemli rol üstlendiğini belirtti.
Başkan Üzen “Fuarlar, üretimin, emeğin, alın terinin alıcıyla buluştuğu, çok önemli bir platformdur. Günümüzde artık sadece üretmek kafi gelmiyor. Ürettiğini tanıtmak ve müşteriyle buluşturmak gerekiyor. Biga Fuarımız son yıllarda büyük gelişme göstererek her geçen gün katılımcı sayısı ve ziyaretçi sayısını arttırmıştır. Ben şahsınızda sizi ve emeği geçen tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Fuarda misafir olarak değil ev sahibi olarak elimizden geleni yapmaya hazırız” şeklinde konuştu.
Başkan Üzen son olarak Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan ve Biga TSO heyetine çalışmalarında başarılar diledi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum