BİGA TSO'DAN ÇANAKKALE TİCARET BORSASI'NA ZİYARET

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Meclis Başkanı Melih Akyıl, Meclis Başkan Yardımcısı Jale Kırbaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tevfik Başarır, Meclis Üyesi Erol Şener ve Genel Sekreter Mustafa Mutlu Çanakkale Ticaret Borsasını ziyaret etti.

BİGA TSO'DAN ÇANAKKALE TİCARET BORSASI'NA ZİYARET
11 Eylül 2023 - 18:23
Çanakkale Ticaret Borsası Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen ziyarette BigaTSO heyetine Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz ve Genel Sekreter Sevcan Elver ev sahipliğinde bulundu.  Ziyarette TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyesi Gülçin Semizoğlu’ da yer aldı.
Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, 29 Eylül – 01 Ekim 2023 tarihlerinde Biga Fuar Alanında bu yıl on yedincisi düzenlenecek olan "Gıda, Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı" hakkında Başkan Abdullah Deniz’e bilgi vererek, tüm Çanakkale Ticaret Borsası Meclisini ve borsa üyelerini 29 Eylül'de kapılarını açacak olan 17. Biga Fuarı’na davet etti.
Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz, öncelikle ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek BigaTSO heyetine teşekkür etti. Başkan Abdullah Deniz, Biga Ticaret ve Sanayi Odasının bölgenin öncelikli sektörleri arasında yer alan tarım ve tarıma dayalı sanayi sektörünü desteklemek ve geliştirmek amacıyla gerçekleştirdikleri Biga Tarım Fuarı, Biga Badem ve Ceviz Fuarı gibi fuarlar ve bölge ürünlerinin Coğrafi işaret tescil çalışmaları için gösterdikleri emeğe ve gayrete teşekkür ederek, tebriklerini iletti.
Abdullah Deniz 17. Biga Fuarı’nın hayırlı olmasını dileyerek, Borsa olarak elimizden geleni yapmaya hazırız dedi.
Çok samimi bir havada gerçekleşen görüşmeler esnasında Oda ve Borsa olarak yürütülen faaliyetler, verilen hizmetler ve uygulanan projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum