TROYA KÜLTÜR YOLU FESTİVALİNİN İKİNCİSİ BÜYÜK COŞKUYLA GERÇEKLEŞİYOR

Troya Kültür Yolu Festivalinin ikincisi 9 – 17 Eylül 2023 tarihlerinde büyük coşku ve vatandaşlarımızın yoğun ilgisi ile gerçekleşiyor.

TROYA KÜLTÜR YOLU FESTİVALİNİN İKİNCİSİ BÜYÜK COŞKUYLA GERÇEKLEŞİYOR
11 Eylül 2023 - 18:21
Geçtiğimiz yıl ilki gerçekleşen ve on gün boyunca kültür, sanat, müzik, spor, çocuk etkinlikleri ile İlimizin ekonomisine, üyelerimize, esnafımıza, turizme ve tanıtımımıza büyük katkı sağlayan Troya Kültür Yolu Festivalinin bu yıl daha da artan bir ivme ile katkı sağlayacağına inanıyoruz.

Festival kapsamında Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizler de üyelerimiz ve meslek gruplarımızda bulunan turizm sektör temsilcilerimiz ile birlikte elimizden gelen tüm desteği sağlamaya çalışıyoruz.

ÇTSO Çanakkale Evimiz 10 gün boyunca dünyaca ünlü ressam Devrim Erbil’in eserlerine ev sahipliği yapıyor. 

Sergimizi ilk gün ziyaret eden; Kültür ve Turizm Bakan Yardımcımız Sayın Batuhan Mumcu, Sayın Valimiz İlhami Aktaş, Milletvekilimiz Sayın Ayhan Gider,  Alan Başkanımız Sayın İsmail Kaşdemir ve beraberindeki heyete Başkan Yardımcımız Ersin Kahraman,  üyelerimiz, Kadın Girişimciler Kurulumuz ve Genel Sekreterimiz Sema Sandal eşlik ettiler. 

Festivalin İlimizde yapılmasını sağlayan T.C. Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy’a,  Kültür ve Turizm Bakan Yardımcımız Sayın Batuhan Mumcu’ya, Sayın Valimiz İlhami Aktaş’a, Milletvekilimiz Sayın Ayhan Gider’e, Gelibolu Tarihi alan Başkanımız Sayın İsmail Kaşdemir ve ekibine, emek veren tüm kurumlara ve çalışanlarına teşekkür ediyoruz. 
 
T. Selçuk Semizoğlu
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası
Yönetim Kurulu Başkanı
TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Üyesi

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum