BORSA BAŞKANIMIZ KAYA ÜZEN, TOBB YÖNETİM KURULU BAŞKANLARI İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından, 1 Nisan 2022 tarihinde, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ev sahipliğinde 365 Oda/Borsa Yönetim Kurulu Başkanının katılımlarıyla İstişare Toplantısı düzenlendi.

BORSA BAŞKANIMIZ KAYA ÜZEN, TOBB YÖNETİM KURULU BAŞKANLARI İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDI
05 Nisan 2022 - 20:49
Toplantıya Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya Üzen katılım sağladı.
Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen toplantıya ilişkin olarak “Oda ve Borsa Yönetim Kurulu Başkanları olarak Birlik Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, sektörel ve bölgesel olarak yaşanan sıkıntı ve taleplerimizi Sayın Başkanımıza aktarma fırsatı yakaladık. İçerisinde bulunmaktan büyük onur ve mutluluk duyduğum, Başkanımız Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun önderliğinde 'Güçlü Ekonomi, Güçlü Türkiye' şiarıyla çalışmalarını sürdüren Birliğimiz 70. kuruluş yıl dönümünde, yine İş dünyamızın sıkıntılarının çözümü noktasında büyük bir titizlikle çalışmalarını sürdürerek, oda ve borsalarımıza ilham kaynağı olmaktadır”
Başkan Üzen ayrıca, toplantı sonrasında Sayın Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu ile birebir istişarede bulunarak, Çanakkale’mizin makro yatırımları olan 1915 Çanakkale Köprüsü, Ezine Gıda İhtisas OSB Bölgesi, Ayvacık Jeotermal OSB projeleri ve aynı zamanda Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüttüğüm Umat Gümrük Turizm İşletmeleri A.Ş.’nin yürüttüğü Umat Gümrük Tır Parkı projesi hususlarında bilgilendirmede bulundum.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin çok değerli Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na üyelerimiz ve Çanakkale iş dünyası adına teşekkürlerimi sunuyorum. Bizler Üyelerimizin sorunlarını takip etmeye, dile getirmeye ve çözüm üretmeye devam edeceğiz” dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum