BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ ÇANAKKALE İL BAŞKANLIĞINDAN ÇTSO YÖNETİM KURULUNA ZİYARET

Büyük Birlik Partisi Çanakkale İl Başkanı Levent Çavuş, İl Başkan Yardımcısı Ramazan Demir, Merkez İlçe Başkanı Birol Pegen, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Muhammed Ali Dağ, Bayramiç İlçe Başkanı Bahattin Aslan, Lapseki İlçe Başkanı Süleyman Koyun, Parti Üyeleri Cengiz Karaaslan ve Eslem Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulunu ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ ÇANAKKALE İL BAŞKANLIĞINDAN ÇTSO YÖNETİM KURULUNA ZİYARET
31 Aralık 2022 - 03:15
ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen ziyarette, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ve Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.
Ziyaretle ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak kutsal bayrağımız altında, Ülkemizin gelişmesi, büyümesi ve her anlamda ileriye gitmesi çalışan proje üreten tüm partilere aynı penceren bakıyoruz. Odamızı ziyaret eden parti temsilcileriyle görüşerek, iş insanları olarak talep, öneri ve beklentilerimizi kendilerine aktarıyoruz.  Büyük Birlik Partisi Çanakkale İl Başkanı Levent Çavuş’a ve parti temsilcilerine nazik ziyaretleri ve hayırlı olsun temennileri için teşekkür ediyorum.”
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum