ÇANAKKALE TİCARET BORSASI ACİL DURUM EKİBİNE İLİŞKİN YANGIN EĞİTİMİ VE ARDINDAN UYGULAMALI YANGIN TATBİKATI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Çanakkale Ticaret Borsası Personellerine, Çanakkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından 04 Ekim 2021 Pazartesi günü Temel Yangın Eğitimi ve ardından uygulamalı yangın tatbikatı verildi.

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI ACİL DURUM EKİBİNE İLİŞKİN YANGIN EĞİTİMİ VE ARDINDAN UYGULAMALI YANGIN TATBİKATI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
05 Ekim 2021 - 20:56
İtfaiye Çavuşu Cüneyt Göncü tarafından gerçekleştirilen eğitimde, yangın ve yangın bilgisi, yangın sınıfları, yangın güvenlik önlemleri, yangın söndürme cihazları ve yangın dolaplarına ilişkin ayrıntılı bir sunum gerçekleştirildi.
Eğitime Acil Durum Ekibinde yer alan Genel Sekreter Sevcan Elver, Kalite-Akreditasyon Sorumlusu Gözde Kartal, Laboratuvar Sorumlusu Fatih Doğu, Muhasebe Memuru Musa Çelik, Ezine İrtibat Bürosu Sorumlusu Deniz Gezer, Gelibolu İrtibat Bürosu Sorumlusu Erkal Ata, Tescil ve Üyelik Sorumluları Burcu Genç ve Serkan Durmaz, Hizmet Sorumluları Belgin Yılmazer ve Recep Yıldız katılım sağladı. 
Eğitimin ardından İtfaiye ekiplerince Acil Durum ekipleriyle tahliye gerçekleştirildi. Yangın söndürme cihazlarının pratik uygulamalarının verilmesinin ardından Borsa otoparkında yakılan ateş, kısa süre içerisinde uygulamalı olarak söndürüldü.
Eğitim sonunda personele eğitime ilişkin memnuniyet anketi düzenlenerek, veri analizi gerçekleştirildi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum