• Reklam

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI EV SAHİPLİĞİNDE TOBB ETÜ TANITIM TOPLANTISI DÜZENLENDİ

TOBB ETÜ Rektör Danışmanı Prof.Dr. Oğuz Ergin’in teşrifleri ve Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen’in evsahipliğinde, YKS’de Çanakkale’den ilk 1000’e girmiş öğrencilerimizin katılımlarıyla 17.08.2021 tarihinde TOBB ETÜ Tanıtım Toplantısı video konferans yöntemiyle gerçekleştirildi.

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI EV SAHİPLİĞİNDE TOBB ETÜ TANITIM TOPLANTISI DÜZENLENDİ
18 Ağustos 2021 - 17:40
Toplantıda YKS sonuçlarına göre ilimizde ilk 1000’e girme başarısı gösteren öğrencileri tebrik ederek sözlerine başlayan Kaya Üzen, “Çanakkale’mize yaşatmış olduğunuz bu gururdan dolayı hepinizi tek tek yürekten kutluyorum” dedi.
Başkan Kaya Üzen Birliğimiz, Türkiye'de ve dünyada birçok değişimin öncüsü olma çabası içindedir. Bu çabanın en gurur verici simgelerinden biri TOBB ETÜ'dür. Üniversitemiz, programı, eğitim yöntemi, sosyal ortamı, iş dünyası ile ilişkiler ve ar-ge gibi birçok alanda yüksek düzeyde bir farklılaşma arayışı içindedir ve daha ilk yıllarında Türkiye'nin köklü üniversiteleri arasında ön sıralarda kendisine yer bulmuştur.
Sizleri sadece bir üniversiteye değil İş Dünyamızın Merkezi'ne davet ediyoruz diyerek sözü TOBB ETÜ Rektör Danışmanı Prof.Dr. Oğuz Ergin’e bıraktı.
TOBB- ETÜ Rektör Danışmanı ve Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr.Oğuz Ergin, gençlere yaptığı konuşmasına “Çanakkaleli hemşehriniz olarak öncelikle sizin gibi başarılı gençlerimizi TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitemizde görmeyi çok isteriz” diyerek başladı.
Prof. Dr.Oğuz Ergin daha sonra TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nin tanıtımı ve başarılı öğrencilere verilecek burs imkânları konusunda ayrıntılı bir tanıtım gerçekleştirdi.
Bölüm Başkanı Ergin, TOBB ETÜ’nün genel tanıtımının yanı sıra dünyada ve Türkiye’de yükseköğretimdeki gelişmeler, vakıf üniversitelerinin konumu, meslek seçme aşamasındaki öğrencilerin doğru tercih yapmalarına katkıda bulunacak ön bilgiler,  yurt içinde ve yurt dışında eğitim olanaklarını değerlendirme sürecinde dikkat edilmesi gereken konular hakkında da gençlere bilgiler  verdi.  Öğrencilerin interaktif katılım sağladığı toplantı soru cevap ile son buldu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum