ÇANAKKALE TİCARET BORSASI ÜYE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR.

Çanakkale Ticaret Borsası Üye memnuniyeti odaklı çalışmaları kapsamında, üyelerini yerlerinde ziyaret etmek, sorun ve isteklerini dinlemek ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak amacıyla üye ziyaretlerini sürdürüyor. Çanakkale Ticaret Borsası Yöneticileri 09-10 Aralık 2021 tarihlerinde Bayramiç ilçesindeki Borsa üyelerini ziyaret ettiler. ÇTB Heyetinde Meclis Başkanı Abdullah Deniz, Meclis Başkan Yardımcısı Aslı Akgül, Meclis Üyeleri Yahya Çakıroğlu, Natık Civir, Genel Sekreter Sevcan Elver ve Ezine İrtibat Bürosu Sorumlusu Deniz Gezer yer aldı.

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI ÜYE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR.
11 Aralık 2021 - 18:38
ÇTB ÜYELERİNİ ZİYARET EDEREK SORUNLARI YERİNDE DİNLİYOR.
Üyelerin talep ve görüşleri doğrultusunda Çanakkale Ticaret Borsasının yürüttüğü faaliyetler, ilin ve bölgenin gelişmesine katkı sağlamak üzere yaptığı çalışmalar hakkında bilgi paylaşıldı. Görüşmelerde, güncel sosyal ve ekonomik konularda değerlendirme yapılarak, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretler kapsamında bir değerlendirme yapan Çanakkale Ticaret Borsası Meclis Başkanı Abdullah Deniz “Çanakkale Ticaret Borsası olarak yaptığımız ekonomik, sosyal ve kültürel etkinliklerimizin dışında üyelerimizi bizzat iş yerlerinde ziyaret ederek Borsamızın 2022 yılı hedefleri, çalışmaları, projeleri ve bölgemizdeki mevcut gelişmeler hakkında üyelerimize bilgiler veriyor, üyelerimizin görüşlerini dinliyor, üyelerimizin sorunları ve Borsamız çalışmalarına ilişkin önerilerini de alarak, bunların çözümünde ilgili kurumlarla görüşmelerimizi sağlıyoruz. Üyelerimizin işlerini geliştirmenin derdindeyiz.” dedi.

Başkan Abdullah Deniz ayrıca, “Bayramiç üye ziyaretleri kapsamında görüştüğümüz bizlere ev sahipliği yapan Bayramiç Belediye Başkanımız Mert Uygun, Başkan Yardımcımız Ahmet Karadeniz’e ve ekonomiye ve istihdama sağladıkları katkıdan dolayı tüm Bayramiç'li üyelerimize çok teşekkür ediyoruz. Zor zamanlar geçirdiğimiz bu günlerde üyelerimizin, üreticilerimizin ve iş dünyasının yararına Ticaret Borsası olarak çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum