• Reklam

ÇTB 7. MESLEK KOMİTE ÜYESİ KORHAN MERİÇ'TEN BAŞKAN ABDULLAH DENİZ'E ZİYARET

Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz’i, İlimiz Meyve Sebze Sektöründe önemli bir yere sahip olan Dilkorhan Gıda Ltd. Şti.yetkilisi Korhan Meriçziyaret etti.Ziyarete Başkan Deniz’in misafiri İsmail Yaşar ve oğlu Doğukan Deniz’de eşlik ettiler.

ÇTB 7. MESLEK KOMİTE ÜYESİ KORHAN MERİÇ'TEN BAŞKAN ABDULLAH DENİZ'E ZİYARET
28 Ocak 2023 - 18:36
Korhan Meriç Borsa Başkanı Deniz’e hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, yeni dönem çalışmalarında başarılar diledi.
Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, yaş sebze meyve sektörüne yönelik yapacağı çalışma ve projelere ilişkin misafirine bilgiler aktardı.
Başkan Deniz  “Çanakkale'de üretilen ürünlerimize olan talebi ve ihracat rakamlarımızın arttırılmasını, ürünlerin pazarlama konusunda ciddi sorunlar yaşayan işletmelerimizin pazarlama kanalları altyapısının oluşturulması amacıyla, Çanakkale'de üretilen tarımsal ürünlerin toplam üretim değerini arttırmayı hedeflemekteyiz.
Yaş sebze ve meyve sektörümüz olmak üzere markalaşma çalışmalarımız devam ediyor. Borsamızın başvuru sahibi olduğu Çanakkale Domatesinin Coğrafi İşaret sürecini yürütmekteyiz. Mart ayı ortalarında Çanakkale Domatesi Coğrafi İşaret tescili alınmış olacaktır. Bununla birlikte Çanakkale‘ de üretilen ürünlerimizin ihracat potansiyellerini arttırmayı planlıyoruz.” Dedi.
Kendilerinden ayrıca sektörü ile ilgili beklenti ve taleplerini dinleyen Başkan Deniz ziyaretleri için memnuniyet duyduğunu belirterekkendilerine teşekkür etti.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum