ÇTSO 18 NO'LU KOMİTE ÜYESİ METİN KENAR SİGORTA ACENTELERİ SEKTÖR MECLİSİNE SEÇİLDİ

TOBB Sigorta Acenteleri Çanakkale İl Delegesi olan, ÇTSO 18 No’lu Komite Üyesi ve Metin Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti Sahibi Metin Kenar, 31 Temmuz 2023 tarihinde Ankara’da gerçekleştirilen Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi Seçimlerinde SAİK Sigorta Acenteleri Sektör Meclisine seçildi.

ÇTSO 18 NO'LU KOMİTE ÜYESİ METİN KENAR SİGORTA ACENTELERİ SEKTÖR MECLİSİNE SEÇİLDİ
02 Ağustos 2023 - 17:58
18 no’lu Komite Üyesi Metin Kenar, seçimler ile ilgili bilgi vermek ve verilen desteğe teşekkür etmek için Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti. ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleşen ziyarette; ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Başkan Yardımcısı Ersin Kahraman, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Çelik ve Akın Yalman ile Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.

Ziyaretle ilgili bilgi veren Selçuk Semizoğlu; “18 No’lu Komite Üyemiz, sigortacılık meslek grubunun İlimizdeki temsilcilerinden Metin Kenar kardeşimiz, SAİK Meclis Üyesi seçildi. Odamızı ve sektörünü Ankara’da en iyi şekilde temsil edeceğinden eminiz. Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum