ÇTSO YÖNETİM KURULU TROYA FORUM ETKİNLİĞİNE KATILDI

ÇTSO YÖNETİM KURULU TROYA FORUM ETKİNLİĞİNE KATILDI Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri, Çanakkale Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (ÇASİAD) organizasyonunda gerçekleştirilen “Troya Forum” etkinliğine katıldı.

ÇTSO YÖNETİM KURULU TROYA FORUM ETKİNLİĞİNE KATILDI
07 Kasım 2022 - 15:58
4-5 Kasım tarihlerinde Double Tree By Hilton Çanakkale’de gerçekleştirilen etkinlikte, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu, Yönetim Kurulu Üyeleri Berkin Karaca,  Deniz Tennioğlu, Meclis Üyesi Ersin Vural, TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri, kurum ve kuruluş temsilcileri ile iş insanları hazır bulundu.
Düzenlenen Forum’da Tarihçi Yazar Prof .Dr. İlber Ortaylı, Dünya Gazetesi Tarım Yazarı Ali Ekber Yıldırım, Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, Dardanel Şirketlerinin Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Önen,    Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Rüstem Aslan konuşmacı olarak yer aldı.
Troya Forum’da konuşmacılar;  Halkın, İş İnsanının, Siyasetin Değişen Parametreleri, Yeni Tarım Düzeninde Kendine Yetebilen Türkiye, Şirketler için Kurumsal Kapasite Oluşumu ve Sürdürebilirlik, Aile Şirketlerinin Kurumsallaşması, Çanakkale'nin Sürdürülebilir Kültür Turizmi Potansiyeli konularında bilgi ve tecrübelerini aktardı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum