ECEABAT'TA TEŞKİLAT İFTARIMIZA KATILDIK ESNAF VE ZİRAAT ODALARIMIZI ZİYARET EDEREK, BEHRAMLI VE ALÇITEPE KÖYLERİNDE BİR ARAYA GELDİK

İl Başkanımız Naim Makas ve İl Yöneticilerimiz, Eceabat ilçemizde teşkilat iftarımıza katıldı. Esnaf ve Ziraat Odası Başkanlarını ziyaret ederek, Behramlı ve Alçıtepe köylerinde hemşehrilerimizle bir araya geldi.

ECEABAT'TA TEŞKİLAT İFTARIMIZA KATILDIK ESNAF VE ZİRAAT ODALARIMIZI ZİYARET EDEREK, BEHRAMLI VE ALÇITEPE KÖYLERİNDE BİR ARAYA GELDİK
21 Nisan 2022 - 20:46
Eceabat ilçesinde bir dizi temas ve ziyarette bulunan İl Başkanımız Naim Makas, Eceabat İlçe Başkanımız İlker Güven, İl ve İlçe Yöneticilerimizle birlikte Eceabat Ziraat Odası Başkanı Özay Kuzu'yu ve Eceabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fatih Tok'u ziyaret etti.
Ziyarette Oda Başkanları çalışmaları hakkında bilgi verirken, sohbet edilip, notlar alındı.
Daha sonra İl Başkanımız Naim Makas, İl Gençlik Kolları Başkanımız Alperen Uysal, İlçe Başkanımız İlker Güven, İl, İlçe Yöneticilerimizle birlikte esnaflarımızı ve geçmiş dönem İlçe Başkanımız Ergün Gören'i ziyaret etti.
Başkanımız Naim Makas esnaflarımızla sohbet ederek, istişarelerde bulundu.
İl Kadın Kolları Başkanımız Özlem Karadayı ise ev ziyaretlerinde bulunarak, hemşehrilerimizle bir araya geldi.
Ardından İl Başkanımız Naim Makas, İl Kadın Kolları Başkanımız Özlem Karadayı, İl Gençlik Kolları Başkanımız Alperen Uysal, Eceabat İlçe Başkanımız İlker Güven, Gelibolu İlçe Başkanımız Serhad Sürücü, İl ve İlçe Yöneticilerimizle birlikte teşkilat iftarımızda hemşehrilerimizle bir araya geldi.
Burada bir konuşma yapan İl Başkanımız Naim Makas, “Uzun zamandır pandemi dolayısıyla bir araya gelemiyorduk. Uzun bir süre sonra ilk defa Ramazan-ı Şerifi idrak ediyoruz. İlçe ilçe programlarımızı yapıyoruz. İlçe ilçe teşkilatlarımızla beraber hasret gideriyoruz, kucaklaşıyoruz” dedi.
Seçim Yasasının yeni revize edildiğini ve en az bir yıl seçim olmadığını belirten Başkanımız Makas, “Biz seçimin düşünülmediği, seçimin tartışılmadığı bir ortamda sadece halkımızla ve partililerimizle kucaklaşmanın derdindeyiz. Bizler bu güzel ortamın kıymetini bilmeliyiz. Bizler bu güzel ortamın devamı için sahada çalışmalıyız. Bizim Eceabat’tan teşkilatımızdan beklentimizden 2023. 2023’te biz burada bir başarı hikayesi yazmalıyız. Bunu da yine teşkilatımızla birlikte yapacağız. AK Parti ailesi çok büyük bir aile. AK Parti ailesi hamurunu kendisinin yoğurduğu milletin partisi olmuş bir partidir” şeklinde konuştu.
İftar programının sonrasında İl Başkanımız Naim Makas, Eceabat İlçe Başkanımız İlker Güven, Gelibolu İlçe Başkanımız Serhad Sürücü, İl ve İlçe Yöneticilerimiz, Muhtarlarımız ve Köy Temsilcilerimizle birlikte Behramlı ve Alçıtepe köylerimizi ziyaret etti.
Başkanımız Makas, hemşehrilerimizle istişarelerde bulunup, taleplerini not aldı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum