GELECEK PARTİSİ ÇANAKKALE İL BAŞKANLIĞINDAN BORSAYA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Vahap Özsüer, Genel Merkez İdari Mali İşler Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldırım, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Özer, Kadın Kolları Başkanı Ebru Ertekin, Gençlik Kolları Başkanı Onur Gören, İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz’e ziyaret gerçekleştirdi.

GELECEK PARTİSİ ÇANAKKALE İL BAŞKANLIĞINDAN BORSAYA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
31 Aralık 2022 - 03:00
Gelecek Partisi İl Başkanı Çanakkale İl Başkanı Vahap Özsüer ve beraberindeki heyet gerçekleştirilen organ seçimleri neticesinde seçilen Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz’e hayırlı olsun dileklerini ileterek, çalışmalarında başarılar dilediler. Başkan Vahap Özsüer konuşmasında, Gelecek Partisi İl Başkanlığının yürüttüğü faaliyetlere ilişkin bilgilendirmede bulundu.
Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz ise Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Özsüer ve Yönetimine nazik ziyaretleri ve hayırlı olsun temennilerinden dolayı teşekkürlerini sundu.
Çanakkale ekonomisi ve iş dünyasına dair konularda istişarelerde bulunulan ziyaret kapsamında Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz, Ticaret Borsası çalışmaları ile ilgili Parti yöneticilerine bilgiler verdi.
Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum