Halkla İlişkiler Öğrencileri Atikhisar Barajı Çevresini Temizlediler

Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri, sosyal sorumluluk projesi dersi kapsamında Atikhisar Barajı çervesinde çöp topladı. Özellikle insanların piknik alanı olarak kullandığı bölgelerdeki çöpleri toplayan öğrenciler, en büyük boy çöp poşetlerinden onlarcasını doldurdu.

Halkla İlişkiler Öğrencileri Atikhisar Barajı Çevresini Temizlediler
26 Mayıs 2024 - 01:31
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri; Elif Sivaz, Merve Nur Kılıçkara, Zeynep Kıymaz, Zehra Abdullayev ve Dilara Naz Güneş’ in öncülüğünde gerçekleştirilen projede, 80’ten fazla üniversite öğrencisi Atikhisar Barajı çevresindeki çöpleri topladı. 
Halkla İlişkiler öğrencilerinin yanı sıra farklı fakülte ve yüksekokullardan gönüllü öğrencilerin de katıldığı Yeşil Hareket sosyal sorumluluk projesinde; öğrenciler Çanakkale Belediyesi’nin tahsis ettiği otobüs ile Atıkhisar Barajı’na gitti. Barajın girişindeki ilk mesire alanı olarak kullanılan alanda ulaşabildikleri tüm çöpleri toplayan öğrenciler hem çevrenin temizlenmesini sağladılar hem de çevrenin korunmasına yönelik bilinç oluşturmayı hedeflediler. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum