• Reklam

İŞKUR ÇANAKKALE, İŞ ARAYAN DANIŞMANLIĞI FAALİYETLERİNİ STANTLAR ARACILIĞIYLA VATANDAŞLARA TANITIYOR

Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü İş Arayan Danışmanlığı Servisi, İŞKUR faaliyetlerinin vatandaşlarına tanıtılması amacıyla Troy Park AVM ve Çanakkale Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında haftanın belirli günlerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

İŞKUR ÇANAKKALE, İŞ ARAYAN DANIŞMANLIĞI FAALİYETLERİNİ STANTLAR ARACILIĞIYLA VATANDAŞLARA TANITIYOR
25 Aralık 2021 - 23:21
Troy Park AVM’de İş Arayan Danışmanlığı Grup Sorumlusu Gamze Kurt iş arayan vatandaşlara ve öğrencilere İŞKUR hizmetleri hakkında bilgi verdi. Çanakkale’deki iş olanaklarını, işbaşı eğitim programının ayrıntılarını, gelen sorulara istinaden İŞKUR hibe destekleri ve CV hazırlama ile ilgili olarak İş Kulübü faaliyetlerini hem iş arama sürecinde olan vatandaşlara hem de öğrencilerle paylaştı.
Bir diğer stant etkinliğinde İş ve Meslek Danışmanları Ahmet Çöllü ve Halil Cihat Akyıldız; Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında kuruma müracaat eden vatandaşlarla yüz yüze görüşmeler gerçekleştirdiler. Vatandaşların iş arama sürecinde yalnız olmadıkları dile getirilip istihdam edilmelerine yardımcı olmak amacıyla İş ve Meslek Danışmanları tarafından İŞKUR E-Şube Açık İş İlanlarında yer alan iş ilanlarına doğrudan yönlendirme yapıldı. 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum