İzmir'de adliyeden firar eden zanlı saklandığı evde bulundu

İzmir'in Bayındır ilçesinde karıştığı hırsızlık suçlarından dolayı sevk olduğu adliyeden firar eden bir zanlı, polis ekipleri tarafından Kiraz ilçesinde bir evde yakalandı....

10 Mayıs 2021 - 23:45
İzmir'in Bayındır ilçesinde karıştığı hırsızlık suçlarından dolayı sevk olduğu adliyeden firar eden bir zanlı, polis ekipleri tarafından Kiraz ilçesinde bir evde yakalandı.

Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü KOM (Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele) Grup Amirliği ekipleri, karıştığı hırsızlık suçlarından dolayı 24 Ocak'ta Bayındır Adliyesi'ne sevk edilen ve adliyeden firar eden H.A.'nın Kiraz ilçesi Kırköy mevkiinde bulunduğuna yönelik aldığı bilgi üzerine çalışma başlattı. Harekete geçen ekipler, H.A.'nın bulunduğu eve operasyon düzenledi. Kıskıvrak yakalanan firarinin bulunduğu evde arama yapan ekipler, çok sayıda ruhsatsız tabanca ve tüfeğin yanı sıra şarjör ve fişek de ele geçirdi.

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan H.A., emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(AÇ-
İHA

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum