Müzikle Umuda Yolculuk: Yardımseverliğin ve Sanatın Buluştuğu Konser

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi, İletişim Fakültesi ve Sosyal Sorumluluk Projeleri Koordinatörlüğü tarafından ortaklaşa organize edilen "Müzikle Umuda Yolculuk" konseri İÇDAŞ Kara Yusuf Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek.

Müzikle Umuda Yolculuk: Yardımseverliğin ve Sanatın Buluştuğu Konser
21 Nisan 2024 - 23:26

Müzik ve Yardımseverlik El Ele

27 Nisan 2024 Cumartesi günü saat 19.30'da İÇDAŞ Kara Yusuf Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek bu özel konserde, Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Senfoni Orkestrası ve Çanakkale Barış Korosu'nun muhteşem performanslarının yanı sıra Solistler Ezgi Ertek Babaç ve Recep Ege Altıncoğlu'nun ve Bağlama-Cura sanatçısı Sedat Çılğın'ın da unutulmaz bir müzik şöleni sunacak.

Konsere katılım bilet yerine 28-42 numara yeni spor ayakkabı ile sağlanacak. Bu ayakkabılar köy okullarındaki ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılarak onları mutlu edecek. Konsere gelerek ve spor ayakkabılarınızı bağışlayarak siz de bu anlamlı projeye katkıda bulunabilirsiniz.

Katılımınızla fark yaratın

"Müzikle Umuda Yolculuk" konseri, sadece keyifli bir müzik ziyafeti olmanın ötesinde, ihtiyaç sahibi çocuklara yardım eli uzatmak için de bir fırsattır. Bu projeye katılımınızla, hem müzikle keyifli bir akşam geçirebilir hem de çocukların hayatlarına dokunabilirsiniz.

“Tüm müzikseverleri ve yardımseverleri bekliyoruz

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nden yapılan açıklamada; “Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlüğü olarak, tüm müzikseverleri ve yardımseverleri 27 Nisan Cumartesi günü saat 19.30'da İÇDAŞ Kara Yusuf Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek "Müzikle Umuda Yolculuk" konserine bekliyoruz. Gelin bu anlamlı projeye katkıda bulunarak, birlikte umut ışığı yakalım” denildi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum