• Reklam

ODAMIZIN 18 NOLU MESLEK KOMİTESİ SİGORTACILIK HAFTASINI KUTLADI

Bu yıl 23-29 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sigortacılık Haftası nedeniyle Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası 18 No’lu Meslek Komite Başkanı Ferdi Acar, Komite Başkan Yardımcısı Mustafa Kılıç ve Komite üyeleri Metin Kenar, Orçun Oktay, Bülent Erdoğan, İlker Altın 23 Mayıs 2022 Pazartesi günü Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtı’na çelenk koydular.

ODAMIZIN 18 NOLU MESLEK KOMİTESİ SİGORTACILIK HAFTASINI KUTLADI
23 Mayıs 2022 - 21:22
Çelenk töreninin ardından, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi ve 18 No’lu Meslek Komite Üyesi Bülent Erdoğan ile 18 No’lu Meslek Komite Üyelerinin yer aldığı heyet sırasıyla;  Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan, Çanakkale Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Ali Demir’i ve Çanakkale Baro Başkanı Av. Soner Aydın’ı makamlarında ziyaret ederek sigortacılık sektörü ile ilgili görüş alışverişinde bulundular.

Sigortacılık Haftası ve ziyaretlerle ilgi bilgi veren ÇTSO 18 No’lu Meslek Komite Başkanı Ferdi Acar “Hayatımızın her aşamasında farklı risklerle karşı karşıyayız. Risklerimizden doğan sürpriz maddi zararlarımızı azaltmanın en doğru yolu sigortalanmaktır. Maalesef ki ülkemizde sigortalanma bilinci tam yerleşmemiştir. Halen teminat altına alınması zorunlu riskler dahi hiçbir risk teminat altına alınmamaktadır. Sigortalanma bilincini arttırmak, uzun soluklu ve genç yaşlarda çocuklarımıza gerçekleştirilecek eğitimlerle mümkün olacaktır.  Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası 18 no’lu Meslek Komitesi sigorta acente üyeleri olarak birlik ve beraberlik içerisinde bu riskleri anlatmak ve farkındalık oluşturmak üzere Odamızın öncülüğünde çeşitli faaliyetler yürütüyoruz. Bununla beraber sigorta acentelerimiz, sigortacılık sektöründe hizmet etmenin yanında sağladığı istihdamla ekonomimize ve kalıcı istihdama önemli katkılarda sunmaktadır. Sigorta Haftası’nın 2011 yılından bu yana düzenli olarak kutlandığını, temel amacın ise sigortacılığı kamuoyuna tanıtmak, faydalarını anlatmak olduğunu söyleyen Başkan Ferdi Acar “Sigorta Haftası” ’nın bu seneki mottosunun ise ‘Sigorta Kıymet Bilmektir’ olduğunu ifade etti.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum