SGK İL MÜDÜRÜ HİLMİ ERCAN, TİCARET BORSASINI ZİYARET ETTİ.

SGK İl Müdürü Hilmi ERCAN, Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı S.Kaya ÜZEN’i Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında makamında ziyaret etti. SGK Mali Hizmetler Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Gülsinem YAVRU ve Çanakkale Ticaret Borsası Genel Sekreteri Sevcan ELVER de kendilerine eşlik etti.

SGK İL MÜDÜRÜ HİLMİ ERCAN, TİCARET BORSASINI ZİYARET ETTİ.
27 Mayıs 2022 - 17:14
SGK İl Müdürü Ercan Sosyal Güvenlik Haftası’nın önemi ve düzenlenen faaliyetlerle ilgili açıklamalarda bulundu.
“Hafta boyunca paydaşları ziyaret ettik ve Kurumumuzun faaliyetleri hakkında bilgilendirmelerde bulunduk. Sosyal Güvenlik Kurumunu herkese tanıtmak, insanlarda sosyal güvenlik bilincinin oluşmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlediğimiz etkinliklerde, toplumun bütün kesimlerine ulaşmaya çalışmaktayız. Dün olduğu gibi bugünden sonra da bizim için değerli bir kuruluş olan Çanakkale Ticaret Borsası ile birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
Çanakkale Ticaret Borsasına bugüne kadar yapmış olduğu işbirliği için teşekkür etti.

Başkan S.Kaya Üzen; bugüne kadar olduğu gibi kurum ile olan yapıcı işbirliğinin devam edeceğini belirterek, ziyaretleri için İl Müdürü Ercan’a teşekkürlerini iletti. SGK’ nın Türkiye’nin en köklü kurumlarından biri olduğunu ifade ederek, tüm SGK Personelinin Sosyal Güvenlik Haftasını kutladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kaya Üzen ise, “Pandemi döneminde SGK çalışanları ile özverili bir şekilde çalıştık. Şüphesiz bu zor ve meşakkatli dönemde vatandaşlarımızın işlerinin aksamaması için mali müşavir ve muhasebeci arkadaşlarım sizin kurum çalışanlarınızla birlikte gecesini gündüzüne kattı. Bu sebeple hem kurumunuzun özverili personellerine hem de kendi üyelerimize çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Üzen, Borsamız için önemli bir paydaş olduğunu dile getirerek “Bu önemli haftada öncelikli hedefimiz sosyal güvenlik bilincinin her vatandaşımızda oluşmasını sağlamak. Kurumumuza kattığı değerli katkılarından dolayı Müdürümüze teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun önemine dikkat çekerek “Bu önemli haftada sizleri burada ağırlamaktan büyük bir keyif duyuyoruz. Türkiye’nin güzide kurumlarından olan SGK ile iş birliğimiz her zaman devam edecektir” ifadelerini kullandı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum