TİCARET BORSASI'NDAN ÇANAKKALE MÜTEAHHİTLER BİRLİĞİ DERNEĞİ'NE ZİYARET

Çanakkale Ticaret Borsası, Çanakkale Müteahhitler Birliği Derneği yönetimine iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

TİCARET BORSASI'NDAN ÇANAKKALE MÜTEAHHİTLER BİRLİĞİ DERNEĞİ'NE ZİYARET
23 Haziran 2022 - 16:08
Çanakkale Müteahhitler Birliği Derneği Başkanı Salih Yıldız, Başkan Yardımcıları Halil Kuzu, Sadık Aydoğan, Genel Sekreter Celal Aktur ve Sayman Fatih Yılmaz’ın ev sahipliği yaptığı ziyarete Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen, Başkan Yardımcısı Gökhan Uysal ve Genel Sekreter Sevcan Elver yer aldı.
Ziyarette ÇTB Başkanı Kaya Üzen ve beraberindekiler, Çanakkale Müteahhitler Birliği Derneği Başkanı Salih Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre görüşerek, dernek faaliyetlerine ilişkin bilgi aldı.
Çanakkale Müteahhitler Birliği Derneği Başkanı Salih Yıldız, “Çanakkale Ticaret Borsası’nın gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyarette, Çanakkale inşaat sektörüne ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.
Ticaret Borsası olarak son dönemde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler veren ÇTB Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen, Çanakkale Müteahhitler Birliği Derneği’nin çalışmalarını da yakından takip ettiklerini dile getirdi.
Başkan Üzen ayrıca Ticaret Borsası olarak Dernek Yönetimi ile bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını dile getirerek, yakın ilişkilerimiz sayesinde yapılacak proje ve çalışmalarda işbirliğine hazır olduklarının altını çizdi.
Ziyarette gündeme ilişkin istişarelerde bulunuldu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum