TİCARET BORSASI'NDAN İL EMNİYET MÜDÜRÜ FARUK KARADUMAN'A POLİS HAFTASI ZİYARETİ

Türk Polis Teşkilatının 177. Kuruluş Yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası kapsamında, Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı S.Kaya Üzen, Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Gökhan Uysal ve Genel Sekreter Sevcan Elver, Çanakkale Emniyet Müdürü Faruk Karaduman’ı makamında ziyaret etti.

TİCARET BORSASI'NDAN İL EMNİYET MÜDÜRÜ FARUK KARADUMAN'A POLİS HAFTASI ZİYARETİ
07 Nisan 2022 - 17:55
Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya Üzen 10 Nisan 1845’ten beri görevini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışan Polis teşkilatının,  bugün de aynı inanç ve kararlılıkla Türkiye Cumhuriyetine, ve halkına yakışır bir şekilde kendini geliştirerek, huzur ve güven kaynağı olmaya devam ettiğini söyledi. Gece gündüz demeden özveriyle çalışan, huzur ve güven ortamının sağlayan sizin nezninizde tüm emniyet mensuplarımıza şükranlarımızı sunarken görevi başında şehit olan emniyet güçlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına tekrar başsağlığı diliyoruz” dedi.
177 yıllık bir tecrübe ve geçmişe sahip olan Emniyet teşkilatımızın yaptığı çalışmaların toplumun her kesimini ilgilendirdiğini ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Üzen kurumsal işbirliği gerektiren konularda Çanakkale Ticaret Borsası’nın her zaman Emniyet Teşkilatı’nın yanında olduğunu da ayrıca vurguladı.
İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ise, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Çanakkale Ticaret Borsası heyetine teşekkürlerini iletti.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum