TOBB ÇANAKKALE KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ ÇTSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI SELÇUK SEMİZOĞLU'NU ZİYARET ETTİ

TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Birce Bilici Şimşek, Başkan Yardımcısı İnci Bayram, İcra Komitesi Üyeleri; Ayşe Berna Ergin, Seçil Yavaşoğlu, Merve Yılmazbaş, Selma Akpınar, Kurul Üyeleri; Prof. Dr. Duygu Aktürk ve Prof. Dr. Yeşim Zümrüt Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

TOBB ÇANAKKALE KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ ÇTSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI SELÇUK SEMİZOĞLU'NU ZİYARET ETTİ
10 Kasım 2023 - 02:22
ÇTSO Kongre Fuar Merkezi’nde gerçekleşen ziyarette; ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ile Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Öncelikle TOBB Çanakkale İl Kadın ve Genç Girişimciler İcra Kurulu seçimlerinde seçilen arkadaşlarımı tebrik ediyor, yeni dönemlerinde hayırlı olmasını diliyorum. Bir önceki dönemde olduğu gibi aynı gurur ve sorumluluğu yeni dönemde görev alan arkadaşların da taşıyacağına ben eminim. Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulumuza çalışmalarında gönülden başarılar diliyor ve İlimizde Kadın Girişimciliğinin arttırılması yönünde her türlü desteği vereceğimizi yinelemek istiyorum.” dedi.



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum