Valorant Oyunu turnuvası 1.titans takımı oldu.

Riot oyun yapımcı firmasının son dönemlerdeki gözde oyunu , Valorant turnuvası Çanakkale'nin E spor adına büyük işler başarmış olan , MAXI GAME CENTER' da düzenlendi.

Valorant Oyunu turnuvası 1.titans takımı oldu.
12 Haziran 2022 - 12:11
  Çanakkale Maxi Game Center da düzenlenen turnuvaya, 16 takım katıldı.5 kişiden oluşan takımlar 8 saat süren maçların sona ermesi ile ,son iki takım finale kaldı.Final maçlarının 1. Takımı TİTANS,2.Takım 5Deadly sins, 3.Takım Gacoslar, 4.Takım ise Gank oldu. Finale kalan TİTANS ve 5Deadly sins  takımlarının karşılaşmasında kazanarak şampiyon olarak turnuvayı 1. olarak tamamlayan takım TİTANS oldu.Turnuvada ilk 4 takım ödül verildi.
    MAXI GAME CENTER cafe işletmecisi EMRAH KAYA ;Riot oyun yapımcı firmasının bu turnuva icin bizim işletmemizi seçmesi gurur verici,umarım tüm takımlara bekledikleri hizmeti verebilmişizdir. MAXI GAME CENTER ,haftanın 7 günü hizmet vermekte.İşletmemizde ki hızlı internet ağı ve bilgisayar donanımız ile Çanakkale de iddalıyız.Sıcak yaz aylarında klimalı işletmemize tüm oyun sever müşterilerimizi bekliyoruz.Dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum