ZİRAAT KATILIM BANKASI ÇANAKKALE ŞUBE YETKİLİLERİNDEN ÇTSO YÖNETİM KURULUNA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Ziraat Katılım Bankası Anonim Şirketi Çanakkale Şubesi Şube Müdürü Mustafa Bilge Erdoğan ve Müşteri İlişkileri Yetkilisi Emine Nilce Pöge Ulu, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu’nu ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

ZİRAAT KATILIM BANKASI ÇANAKKALE ŞUBE YETKİLİLERİNDEN ÇTSO YÖNETİM KURULUNA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
09 Kasım 2022 - 16:30
ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ve Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.

Ziyaretle ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Ülkemizin üretim sektöründen hizmet sektörüne kadar tüm alanlarda bankacılık sektörümüz büyük önem arz ediyor. Bankalarımız, ticaretimizin sağlam ve sağlıklı bir zeminde yapılması önemli bir argüman. İş insanımızın ticaretini düzgün yapabilmesi için kısıtlı mali kaynaklarının yanında bankalarımızın verdiği üretim ve yatırım kredileri bu anlamda çok kıymetli. Oda olarak üyelerimizin üretim ve yatırım kaynaklı kredi sorunlarının çözümüne aracılık ediyor ve destek oluyoruz. Ziraat Katılım Bankası Anonim Şirketi Çanakkale Şubesi Şube Müdürü Mustafa Bilge Erdoğan ve ekibine nazik ziyaretleri ve hayırlı olsun dilekleri için teşekkür ediyorum.” dedi
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum