• Reklam

ÇAN'DA TEŞKİLATIMIZLA İFTARDA BULUŞTUK TAZİYE, PARTİ BÜYÜKLERİMİZİ VE KÖYLERİMİZİ ZİYARET EDİP, ESNAFIMIZLA SELAMLAŞTIK

İl Başkanımız Naim Makas, İl Yöneticilerimiz ile birlikte Çan’da teşkilatımızla iftar programında bir araya gelirken, ilçe esnafımızı, köyleri, taziye ve parti büyüklerimizi ziyaret etti.

ÇAN'DA TEŞKİLATIMIZLA İFTARDA BULUŞTUK TAZİYE, PARTİ BÜYÜKLERİMİZİ VE KÖYLERİMİZİ ZİYARET EDİP, ESNAFIMIZLA SELAMLAŞTIK
15 Nisan 2022 - 19:39
İl Başkanımız Naim Makas, İl Yöneticilerimiz ile birlikte Çan ilçemizde bir dizi temas ve ziyaretler gerçekleştirdi.
İl Başkanımız Naim Makas ilk olarak, Karakoca Köyü Muhtarı Enver Keçili’ye eşi Fatma Keçili'nin vefatı sebebiyle taziye ziyaretinde bulunarak, başsağlığı dileklerinde bulundu. Daha sonra Başkanımız Makas, İl Başkanımız Naim Makas, partimizin ilçe kurucularından Mehmet Sezen'e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. İl Başkanımıza ziyarette Çan İlçe Başkanımız Ömer Şahin, İl ve İlçe Yöneticilerimiz eşlik etti.
İl Başkanımız Naim Makas, İl Kadın Kolları Başkanımız Özlem Karadayı, İl Gençlik Kolları Başkanımız Alperen Uysal, İlçe Başkanımız Ömer Şahin, İl ve İlçe Yöneticilerimizle birlikte esnaflarımızı ziyaret etti.
Başkanımız Makas, esnaflarımızla sohbet edip, istişarelerde bulundu.
İl Başkanımız Naim Makas, İl Kadın Kolları Başkanımız Özlem Karadayı, İl Gençlik Kolları Başkanımız Alperen Uysal, Terzialan Belediye Başkanımız Tuncay Göymen, İlçe Başkanımız Ömer Şahin, İl ve İlçe Yöneticilerimiz, geçmiş dönemde görev yapmış belediye başkanlarımız, geçmiş dönemlerde görev almış belediye meclis üyelerimiz ve il genel meclis üyelerimizle birlikte teşkilat iftarımızda bir araya geldik.
İftar programında bir konuşma yapan Başkanımız Makas, “Müstesna bir ayın müstesna bir gününde iftar sofrasında sizlerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 3 yıldır bu şekilde iftar sofraları kurulmadı. Bunun özlemiyle bu Ramazan ayında güçlü bir şekilde teşkilat programları gerçekleştirdik. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Bu tablo Türkiye’nin tablosu. Bu tablo hamurunun sizlerin yoğurduğu mayasını hep beraber attığımız çok kıymetli bir tablo. Bu tabloyu aramak istemiyoruz. Bu tabloyu yine birlik ve beraberliğimizle istişarelerimizle gönül birliğiyle koruyup, kollayıp yine hep beraber büyüteceğiz. Bu tablo ve manzaraya can veren her kim varsa, yine onlar sahip çıkacak. Bugün seçim yok. Yarın da seçim yok. Erken seçimde yok. Seçim yasasında bir revizyon yapıldı. Bu demek oluyor ki en az bir yıl seçim yok. Fakat teşkilatlarımızla beraber yarın seçim varmış gibi aynı kararlılıkla bizler çalışmak zorundayız” dedi.
Daha sonra Başkanımız Naim Makas, teşkilatımızla istişarelerde bulundu.
Ardından İl Başkanımız Naim Makas ve beraberindekiler, Teravih namazında Hacılar Köyündeki hemşehrilerimiz ile bir araya gelerek, Maltepe Köyünü ziyaret etti.

İl Başkanımız Naim Makas,  İlçe Başkanımız Ömer Şahin, Çan İGM üyemiz Murat Okan, Terzialan Belediye Başkanımız Tuncay Göymen, İl ve İlçe Yöneticilerimizle birlikte Hacılar ve Maltepe köylerimizi ziyarelerinde, Muhtarlarımız, Köy Temsilcilerimiz ve hemşehrilerimizle istişarelerde bulunarak, notlarımızı alındı.
Ayrıca ziyaretlerimizde İl Gençlik Kolları Başkanımız Alperen Uysal, gençlerimizle keyif bir sohbet gerçekleştirdi.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum