ÇANAKKALE DEFTERDARI VE BERABERİNDEKİ HEYETTEN BORSA BAŞKANI ÜZEN'E İADE-İ ZİYARET

Çanakkale Defterdarı Doğan Adıgüzel, Vergi Dairesi Müdürü Mutlu Arslan ve Gelir Müdürü Sedat Vatansever, ÇTB Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya Üzen’e iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette, TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Orçun Oktay Genel Sekreter Sevcan Elver ve Akreditasyon Sorumlusu Gözde Kartal yer aldı.

ÇANAKKALE DEFTERDARI VE BERABERİNDEKİ HEYETTEN BORSA BAŞKANI ÜZEN'E İADE-İ ZİYARET
21 Ağustos 2022 - 17:01
Kaya Üzen, öncelikle Defterdar Adıgüzel ve heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sundu.
Borsanın serbest piyasa kurallarının yerleştirilmesinin yanı sıra kayıt dışı ekonominin önlenmesi gibi önemli bir görevi üstlendiğini dile getiren Başkan S.Kaya Üzen, bu konuda ilgili kamu kurumlarıyla koordineli bir şekilde çalıştıklarını belirtti.
Üzen ayrıca Çanakkale Ticaret Borsası’nın çalışmaları hakkında bilgiler vererek, İlimizin tarım ve hayvancılık ürünlerinde Türkiye çapında önemli bir konuma sahip olduğunu, bu yüzden tarım ve hayvancılık sektörlerinin temsilcileri olarak, bu sektörlerin gelişimi adına çalışmalar yürüttüklerini belirtti.
Başkan Üzen son olarak, Defterdar Doğan Adıgüzel’e sürekli iyi iletişim ve işbirliği içerisinde çalışmalarımızı sürdürerek, İlimize hizmet noktasında Defterdarlığımızın yürüttüğü çalışmalarda üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde yapacağız " diye konuştu.
Çanakkale Defterdarı Doğan Adıgüzel ise “Bizler İlimize yararlı hizmetler katmak için buradayız ve siz değerli işadamlarının yanımızda olduğunu görmek çalışmalarımıza güç verecektir. Güzel ev sahipliğiniz için teşekkür ederim” dedi.
Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyaret, güncel konulara ilişkin görüş alışverişi ile sona erdi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum