S.S. KEMALLI KADIN GİRİŞİM, ÜRETİM VE İŞLETME KOOPERATİFİ YETKİLİLERİ TİCARET BORSASI'NA ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ.

S.S. Kemallı Kadın Girişim, Üretim ve İşletme Kooperatif Başkanı Nurdan Özer ve Başkan Yardımcısı Aysel Dizdar, Çanakkale Ticaret Borsası’na ziyaret gerçekleştirdi.

S.S. KEMALLI KADIN GİRİŞİM, ÜRETİM VE İŞLETME KOOPERATİFİ YETKİLİLERİ TİCARET BORSASI'NA ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ.
21 Ağustos 2022 - 17:04
Ziyarette, Borsa Başkanı Kaya Üzen, Yönetim Kurulu Üyesi Ruhi Badem, TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Orçun Oktay ve Genel Sekreter Sevcan Elver yer aldı.
Ziyaretlerinden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Kaya Üzen, Kooperatif Başkanı Şükran Özer’den yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Kemallı’daki kadınlarımızın ekonomiye katkı sağlayarak üretim yapmaları ve istihdam edilmeleri amacıyla Kooperatifin faaliyetlerini sürdürdüklerini belirten Kooperatif Başkanı Özer yapılacak olan çalışmalar ve projeleri hakkında Başkan Üzen ve heyetine bilgi verdi. Kooperatifin ürettikleri ürünlerin pazarlama ve markalaşma çalışmaları ile ilgili destek beklediklerini dile getirdi.

Kadın emeğine ve emekçilerinin bir araya gelmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirten Üzen “Kadınlarımızın ev ekonomisine katkı sunarak onların sosyal ve ekonomik hayatta söz sahibi olmalarını Ticaret Borsası olarak her zaman destekleyeceklerini dile getirerek, nazik ziyaretleri dolayısıyla Kadın Kooperatifi üyelerine teşekkür etti.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum